Neće se Vista nikad srediti, biće sigurno sitnijih poboljšanja, al ona je od starta loše optimizovan OS, i to se rešava samo pisanjem od nule ili poptunom promenom koncepta, što M$-u ne pada na pamet, jer su oni prezadovoljni Vistom, koju guraju na silu gde god stignu, jer niko ako ne mora neće da je kupi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: Neće se Vista nikad srediti, biće sigurno sitnijih poboljšanja, al ona je od starta loše optimizovan OS, i to se rešava samo pisanjem od nule ili poptunom promenom koncepta, što M$-u ne pada na pamet, jer su oni prezadovoljni Vistom, koju guraju na silu gde god stignu, jer niko ako ne mora neće da je kupi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Neće se Vista nikad srediti, biće sigurno sitnijih poboljšanja, al ona je od starta loše optimizovan OS, i to se rešava samo pisanjem od nule ili poptunom promenom koncepta, što M$-u ne pada na pamet, jer su oni prezadovoljni Vistom, koju guraju na silu gde god stignu, jer niko ako ne mora neće da je kupi
Eh i ja sam bio zakleti protivnik Viste, ali sam `legalno rapidnim putem` došao u posed neke 64-bitne verzije (zbog 4GB rama), želeći da je isprobam. Ono što me je začudilo, za razliku od 32-bitne Viste koju sam odavno ski...kupio i koja je užasno radila, ova funkcioniše perfektno. Sve igre rade kao i na XP-u, ne postoji program koji ne funkcioniše ekstremno stabilno i tokom celodnevnog drndanja ne restartujem mašinu (što nije bio slučaj i sa XP-om), tako da moram da priznam da sam promenio mišljenje vezano za to... Naravno, koristim i 64-bitni XP SP2, a kako je on nestabilan, to ne smem ni da opisujem...
@NastyB Takođe sam imao probleme sa XP-om SP2 x64. Neko konstantno drljanje hdd-a, sporiji od XP 32bit, tromiji u normalnom radu, i ništa je nemam od toga što mi on vidi još 1 GB RAM-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: @Nasty :: Takođe sam imao probleme sa XP-om SP2 x64. Neko konstantno drljanje hdd-a, sporiji od XP 32bit, tromiji u normalnom radu, i ništa je nemam od toga što mi on vidi još 1 GB RAM-a :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... ::
Hm, možda, ali, veruj mi, Vista 64 koju sad koristim radi mnogo brže od Viste 32 koju sam koristio pored XP 32. A razlog što isprobavam 64-bitnu Vistu je što nameravam da 4X1 Gb OCZ Reaper 1066 zamenim za 4X2 Gb OCZ Reaper 1066. A tu se gubi svaka želja za 32-bitnim sistemom...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.