Prilikom kupovine novih elemenata odabrali smo maticnu GA-P35-DS3L procesor E8200 i memoriju 2Gb OCZ na 1100 Mhz.... Katastrofa masina nije radila ni malo stabilno,posle reklamacije ubacena ja takeMS memoriju od 2Gb na 800Mhz i za sada pod vistom 64-bit sve izgleda kao podmazano.
Nikad se nisam susreo sa takeMS-om pa me interesuje vase misljenje...
nepamtim kad sam imao u racunaru neki hardver koji je poreklom iz Nemacke
Iskreno, i meni je to sumnjivo, jesi siguran da su samo to zamenili ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
samo to je zamenjeno OCZ mi se svideo jako ali prvo (e sad neznam dali sam u pravu) jedna memorija od 1gb nije mogla solo da radi neznam dali je to normalno samo u paru kako se i prodaje ,sto mi se ono svidelo to je bila neka gold serija i ni sam neznam sta da mislim dali da ostane ovako ili da nesto menjam
Naravno da može jedna memorija da radi sama, to siguro nije bio razlog nestabilnosti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
ja sam probao sve i svasta i ostap bez ideje pa sam prepustio stvar prodavcima inace moje misljenje je da je ploca falicna nisam mogao da podignem sisitem na toj masini ,dok se sistem podigao ali pod uslovom da je operativni sistem bio dignut na drugoj masini i bio na Sata hardu ,ni promena biosa ni bilo kakva cackanja po istom nisu donosili rezultate znaci promena memorije i imam to sto imam mada lepo radi ali nisam na miru
A ti lepo njih pitaj da ti objasne zasto taj OCZ, ne radi, a MS radi. Nek ti kazu, sta su oni to pronasli pa su morali da ti izbace odlicnu memoriju, a ubace tu vrljavu (naravno u poredjenju sa OCZ).
Kod GA je svasta vidjeno...ortak ima na masini 2x51MB DDR-400 Kingston (njihovi chipovi) i masina radi korektno sa GA Triton i915P plocom i procesorom Intel P4 3GHz. Donese on potpuno ispravan Geil BlueRam 2x51MB DDR-400 istih latencija koji je radio besprekorno. Ni jedan GEIL modul pojedinicano ili u DualChannel nije davao sliku tj. radio. Kada ubodes sva 4 2xKingston i 2xGeil masina dize sliku ali se resetuje cim krene WinXP...automatic fail safe podesavanja takodje nisu urodila plodom, ni manulena sa promenom napona RAMa i obranjem taktova...i dalje sam misljenja da je GA poslednje 3 godine prilicno nazadan brand, pogotovo `hvalospevni` GA-P965-DS3 i GA-P35-DS3...hvala ali, neka hvala
:: Prilikom kupovine novih elemenata odabrali smo maticnu GA-P35-DS3L procesor E8200 i memoriju 2Gb OCZ na 1100 Mhz... :: Katastrofa masina nije radila ni malo stabilno,posle reklamacije ubacena ja takeMS memoriju od 2Gb na 800Mhz i za sada pod vistom 64-bit sve izgleda kao podmazano :: :: Nikad se nisam susreo sa takeMS-om pa me interesuje vase misljenje.. ::
OCZ je jedan od najboljih memorijskih brendova i uz Mushkin je najbolje što može da se nađe kod nas. A to što su ti dali krš memoriju umesto OCZ-a je tvoja greška ili neznanje. Na tvom mestu ja bih pre zamenio Gigabyte ploču za neki ASUS sa P35 (ne i P5K-C) čipom i pjevušio od zadovoljstva.
memoriju sam uzeo OCZ bas po njihovoj preporuci , uparene dve po 1Gb u jednom pakovanju na 1100 Mhz neka gold serija, hladnjaci i na oko je delovalo mocno tako da mislim da su te memorije bile OK i da tu nisam bio prevaren ali ta GA ploca ce biti definitivno problem
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647003. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.