:: preneo sam ortaku, on se i ranije cuo...i sada sam mu javio pa ce se on dogovoriti. Hvala na svemu :: :: P.S. inace ako nekome treba neka pomoc, usluga, savet...koristim samo mig@verat.net mail a ne onaj sto je zaPCberzu... : :: :: - A N G E L - :: ::
:: preneo sam ortaku, on se i ranije cuo...i sada sam mu javio pa ce se on dogovoriti. Hvala na svemu :: :: P.S. inace ako nekome treba neka pomoc, usluga, savet...koristim samo mig@verat.net mail a ne onaj sto je zaPCberzu... : :: :: - A N G E L - :: ::
Sta ces, znas koliko nas koristi beobug, verat...providere, ANGEL, RavenLord...nazive masina...Opera browser...dosta poznanika iz `koncerna` :)
- A N G E L -
:: Mislis na onaj beobug.com? :: :: Pa gde si Mashino nema te danima?? :: :: :: :: preneo sam ortaku, on se i ranije cuo...i sada sam mu javio pa ce se on dogovoriti. Hvala na svemu :: :: :: :: P.S. inace ako nekome treba neka pomoc, usluga, savet...koristim samo mig@verat.net mail a ne onaj sto je zaPCberzu... : :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.