nebeski, si tu negde? ajd udeli mi ona setovanja za maximus. pozdrav ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
ne bi bilo lose da me dodas na msn of_great_eternity@hotmail.com ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
:: ne bi bilo lose da me dodas na ms :: of_great_eternity@hotmail.co :: __________________________________________________________________ :: It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, :: that has grown and spawned a darkness, :: a darkness we can not tolerate :: ::
Koja setovanja da vam da kad on sa tom plocom nije postigo zeljenu stabilnost procesora i samog sistema??? covek je iz tog razloga preso na drugu plocu. Setovanja su razlicita i to dosta u zavisnosti od toga koliki klok treba da se postigne, narocito je osetljivo setovanje za napon cpu koji varira od primerka do primerka. Isto tako setovanja su dosta razlicita ako i u zavisnosti od toga da li se koristi dvo jezgarni ili cetvorojezgarni procesor.
Nema univerzalnog modela po kome moze da se uradi klok razlicitih konfiguracuija sa istim komponentama vec samo nekih osnovnih smernica kao sto je to pretstavljeno u ovom uputstvu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.