Uzeo sam 212-icu i jos jedan dodatni kuler. Push-Pull kombinacija. Hladnjak je okrenut ka grafickoj i gornjem delu kucista (prema jos jednom 120mm koji izvlaci vazduh). logicno, ovaj donji uvlaci gornji izvlaci. Pitanje je za bax-a da mi opise svoju situaciju, odnosno kako ga je postavio koliko rpm-a gde je koji fan ukljucio, koliko je bucno i koliko bucnije od Q6600 stock kulera. Po default clock-u mi je, kako kaze coretemp 34c u idle-u i sa prime-om oko 45c u torture testu. Maximus ima ima one svoje OC profile pa sam stavio trenutno na crazy profil (3.5GHz) cisto da vidim ponasanje. Temp je 44c u idle-u, a nisam stigao neki test jos da uradim da vidim u full-u ali mislim da ni to nije nesto strasno. Ono sto hocu je, na 3.6 proc, memoriju podici, za ostala fina stelovanja voltaze, itd. treba neko da me uputi, bax ili skyfire. ne bi bilo lose na msn-u da se cujemo. necu biti tu do 3h, 4h, ali posle sam kuci pa mogli bi da organizujemo neko OC orgijanje. Hvala! ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Stavis, Vcore 1.4v ( pa onda posle trazis najnizu mogucu a da prodje QuadPrime, 1.35-1.4v opseg ) Ides na 400x9 kombinaciju ili 450x8. Memoriju koju imas ? PCIe stavis 100 EIST disable C1E disable
GeIL 2x2Gb bd evo one 1066 ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
:: GeIL 2x2Gb bd evo one 106 :: __________________________________________________________________ :: It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, :: that has grown and spawned a darkness, :: a darkness we can not tolerate :: ::
Ja se vrn`o! Ajd Nebeski posalji setovanja (ako ces uopste da pogledas ovu temu sada) hah! ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Isto podešen kuler, znači promaja, jedan uvlači drugi izvlači, jer je to najbolji način da se one dve kule sa rebrima ohlade. Oba se vrte na 2000 RPM i prave strava promaju. Q6600 oc na 3.6 GHz ima idle 40-42 i ubijen 54-56. Izuzetno je tih, čak i sa dva, mada se nesećam buke koju je pravio box, on je izleteo iz kućišta čim sam video da se magistrala penje do 400, a to je bilo posle 2 dana. Nikakve profile nisam pravio, oba se vrte na max i nisu bučni. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.