Ne bih rekao da se greje kao sporet :) ...posto imam bas tu memoriju...da je klokujem nisam probao mada sam i ja cuo da se tu nesto nije pokazala...inace je ok...nista spec.
Stabilna, i što kaže OCz nije naročito raspoložena za OC, ja sam je gurao do oko 870 i tu je negde zapela. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Moze ona da se klokuje fino, pogledaj po netu... Moze da radi na 1000MHz na latencijama 5-5-5-15, ali zavisi uz koju voltazu... Naravno, uvek postoji mogucnost da tako nesto nije izvodljivo. Kod nas je u opticaju samo jedna varijanta Geil Ultra PC6400 memorije, odnosno GX21GB6400UDC / GX22GB6400UDC, koja koristi Elpida ili Aeneon chipove.
Ma O.K. je to memorija i dobro se klokuje mada u vecini slucajeva se jako greje mada to zavisi i od chipova...Primetio sam da sa Elpida chipovim se greje ko luda ali se dobro i klokuje..Sa micron-om je ladna kao zmija a OC isto tako dobar tj. najbolji...Inace nije problem u samoj memoriji vec ko je sad pravi i odakle dolazi...Nemoze se generalizovati da je memorija losa...Geil je jedan od najboljih svetskih Brendova i to mislim na made in USA a ne na ovu djubrad koja dolazi kod nas!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
meni evo one 800 radi na 1066@2.1, a ladan je ko spricer. ja sam licno zadovoljan Geil memorijama, ranije sam imao onu geil ddr 400 sa plavim hladnjacima i isto je bila dobar kloker. Ja sam zadovoljan
Imas ili Elpida ili Aeneon chipove. Micron chipove su ugradjivali na pocetku, a sada to vise nije slucaj, bar kada su u pitanju verzije koje su kod nas.
:: ja imam 2x1GB GX22GB6400UDC i zadovoljan sam memorijom. kako da vidim koje cipove imam na memoriji???
Potpuno tacno. OCZ isto tako koristi ProMOS, PSC, ali i Micron chipove. Potrebno je nasem trzistu memorija dosta novih igraca, kao sto su Crucial, Corsair, G.Skill i mnogo drugih. Ostaje nam da verujemo da ce se situacija vremenom poboljsati.
:: Moras da preciziras koji OCZ...Ne mozes tako reci bolji i jeftiniji jer nije ni jedno ni drugo...Sve zavisi od modela i chipova na njima.. :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://www.sx-team.com/forum/ :: :: :: :: :: Ali je OCz ipak bolji, a sukuplji svega 1-2 evra.. :: :: :: :: :: ::
:: Imas ili Elpida ili Aeneon chipove. Micron chipove su ugradjivali na pocetku, a sada to vise nije slucaj, bar kada su u pitanju verzije koje su kod nas :: :: :: ja imam 2x1GB GX22GB6400UDC i zadovoljan sam memorijom. kako da vidim koje cipove imam na memoriji???
Pricam samo o PC6400 Ultra memorijama. Naravno, PC6400 Ultra Plus koriste Micron chipove, kao i PC8500 Ultra i Ultra Plus...
:: Ubacuju i Microne na Ultra Plus verzije...po gotovu sa 4-4-4-12~ :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://www.sx-team.com/forum/ :: :: :: :: :: Imas ili Elpida ili Aeneon chipove. Micron chipove su ugradjivali na pocetku, a sada to vise nije slucaj, bar kada su u pitanju verzije koje su kod nas :: :: :: :: :: ja imam 2x1GB GX22GB6400UDC i zadovoljan sam memorijom. kako da vidim koje cipove imam na memoriji???
To je vec u redu mada stoji da sad za sve momorije stavljaju sve dronjavije chipove bez microna u opste...Geil je jednostavno postao rubbish za nase podneblje!Zalosno!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Pricam samo o PC6400 Ultra memorijama :: Naravno, PC6400 Ultra Plus koriste Micron chipove, kao i PC8500 Ultra i Ultra Plus.. :: :: :: Ubacuju i Microne na Ultra Plus verzije...po gotovu sa 4-4-4-12~ :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://www.sx-team.com/forum/ :: :: :: :: :: :: :: :: :: Imas ili Elpida ili Aeneon chipove. Micron chipove su ugradjivali na pocetku, a sada to vise nije slucaj, bar kada su u pitanju verzije koje su kod nas :: :: :: :: :: :: :: ja imam 2x1GB GX22GB6400UDC i zadovoljan sam memorijom. kako da vidim koje cipove imam na memoriji???
:: To je vec u redu mada stoji da sad za sve momorije stavljaju sve dronjavije chipove bez microna u opste...Geil je jednostavno postao rubbish za nase podneblje!Zalosno :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://www.sx-team.com/forum/ ::
Dobra je to memorija i radi bez vecih problema... ja sam kupio 2x1GB a onda sam posle dodao jos toliko tako da je sada imam 4GB. Ajde da budemo posteni gde ima takva memorija za 2800-3000 dinara za 2GB. A kad tako malo kosta mora da nije neki sportista ali je solidan rekreativac...
OC na mojoj ploci je bio max do 880, ali posto ne klokujem nije veliki problem, mada kad sam terao e4300 na preko 3GHz bilo je povuci potegni za delioc memorije u pitanju je Gigabyte ploca.
A sto se grejanja tice kad su zauzeta samo 2 slota manje se greje nego kad su zauzeta sva 4.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.