DFI P35 T2RS, eventualno ABIT IP35 - pitaj nekog za strucnije misljenje o ovoj ploci.
Napomena!!! Za DFI plocu imam velike nedoumice oko toga da li ima all solid aluminium kondenzatore ili ne. Naime, na newegg-u ova ploca ima pomenute kondenzatore, kao i na ovom review-u > http://www.madshrimps.be/vbulletin/f10/best-choice-quad-core-overclocking-dfi-lanparty-dk-p35-t2rs-shows-off-40090/, koji ti savetujem da pogledas detaljno. Medjutim, na dfi oficijelnom sajtu, na slici je ploca koja nema all solid aluminium kondenzatore pa ne znam sta je uzrok tome. Iskreno, ne verujem oficijelnom sajtu, ma koliko nelogicno zvucalo :D. Proveri kod nasih prodavaca da li je ova ploca ima all solid aluminium kondenzatore ili, mozda, postoje dve verzije pomenute ploce, pa javi ako saznas!
Ne, T2 i T2R imaju iste komponente, jedino je razlika u RAID...
08.05.2008. 00:23
status: user broj poruka: 5704
DFI LP DK T2R(S) nema All Solid Polymer, to ima model X38 kod DK (Dark) ili model UT (Ultra) i LT kod P35 chipseta. Ali to nije bitno, recimo Intel Extreme DX38BT koja kosta >260e ima samo naposnku sekciju pod SolidSate a ostalo su izvanredni Rubycon elektroliti. Ta ploca je pravi dragulj medju plocama: nema nikakvih bugova i moze raditi po proceni 20 god 24h/365dana, mogu slobodno reci da je bolja od najskupljeg modela iz Asusove kuhinje...
- A N G E L -
:: DFI P35 T2RS, eventualno ABIT IP35 - pitaj nekog za strucnije misljenje o ovoj ploci :: :: Napomena!!! :: Za DFI plocu imam velike nedoumice oko toga da li ima all solid aluminium kondenzatore ili ne. Naime, na newegg-u ova ploca ima pomenute kondenzatore, kao i na ovom review-u > http://www.madshrimps.be/vbulletin/f10/best-choice-quad-core-overclocking-dfi-lanparty-dk-p35-t2rs-shows-off-40090/, koji ti savetujem da pogledas detaljno :: Medjutim, na dfi oficijelnom sajtu, na slici je ploca koja nema all solid aluminium kondenzatore pa ne znam sta je uzrok tome. Iskreno, ne verujem oficijelnom sajtu, ma koliko nelogicno zvucalo :D. Proveri kod nasih prodavaca da li je ova ploca ima all solid aluminium kondenzatore ili, mozda, postoje dve verzije pomenute ploce, pa javi ako saznas :: :: Po ::
Re: Ne, T2 i T2R imaju iste komponente, jedino je razlika u RAID...
08.05.2008. 00:33
status: user broj poruka: 475
Pogledaj ovaj review i na njemu slike ploce... Prilicno zbunjujuce. Kada govorimo o neophodnosti istih, nisam to pomenuo zbog toga, vec cisto radi pravog info-a, tj. sta DFI prodaje na kraju :D.
:: DFI LP DK T2R(S) nema All Solid Polymer, to ima model X38 kod DK (Dark) ili model UT (Ultra) i LT kod P35 chipseta. Ali to nije bitno, recimo Intel Extreme DX38BT koja kosta >260e ima samo naposnku sekciju pod SolidSate a ostalo su izvanredni Rubycon elektroliti. Ta ploca je pravi dragulj medju plocama: nema nikakvih bugova i moze raditi po proceni 20 god 24h/365dana, mogu slobodno reci da je bolja od najskupljeg modela iz Asusove kuhinje.. :: :: :: - A N G E L - :: :: :: DFI P35 T2RS, eventualno ABIT IP35 - pitaj nekog za strucnije misljenje o ovoj ploci :: :: :: :: Napomena!!! :: :: Za DFI plocu imam velike nedoumice oko toga da li ima all solid aluminium kondenzatore ili ne. Naime, na newegg-u ova ploca ima pomenute kondenzatore, kao i na ovom review-u > http://www.madshrimps.be/vbulletin/f10/best-choice-quad-core-overclocking-dfi-lanparty-dk-p35-t2rs-shows-off-40090/, koji ti savetujem da pogledas detaljno :: :: Medjutim, na dfi oficijelnom sajtu, na slici je ploca koja nema all solid aluminium kondenzatore pa ne znam sta je uzrok tome. Iskreno, ne verujem oficijelnom sajtu, ma koliko nelogicno zvucalo :D. Proveri kod nasih prodavaca da li je ova ploca ima all solid aluminium kondenzatore ili, mozda, postoje dve verzije pomenute ploce, pa javi ako saznas :: :: :: :: Po :: ::
verovatno jer je to u pitanju inzenjerski primerak a pored P35 sa leva nedostaju LP DK oznake...moze pitati prodavca ako bude uopste znao sta ga kupac pita. Verovatno kod nas ima samo obicnih, nisam ih doduse zagledao kod ortaka...
:: Pogledaj ovaj review i na njemu slike ploce... Prilicno zbunjujuce :: Kada govorimo o neophodnosti istih, nisam to pomenuo zbog toga, vec cisto radi pravog info-a, tj. sta DFI prodaje na kraju :D :: :: :: DFI LP DK T2R(S) nema All Solid Polymer, to ima model X38 kod DK (Dark) ili model UT (Ultra) i LT kod P35 chipseta. Ali to nije bitno, recimo Intel Extreme DX38BT koja kosta >260e ima samo naposnku sekciju pod SolidSate a ostalo su izvanredni Rubycon elektroliti. Ta ploca je pravi dragulj medju plocama: nema nikakvih bugova i moze raditi po proceni 20 god 24h/365dana, mogu slobodno reci da je bolja od najskupljeg modela iz Asusove kuhinje.. :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: :: :: DFI P35 T2RS, eventualno ABIT IP35 - pitaj nekog za strucnije misljenje o ovoj ploci :: :: :: :: :: :: Napomena!!! :: :: :: Za DFI plocu imam velike nedoumice oko toga da li ima all solid aluminium kondenzatore ili ne. Naime, na newegg-u ova ploca ima pomenute kondenzatore, kao i na ovom review-u > http://www.madshrimps.be/vbulletin/f10/best-choice-quad-core-overclocking-dfi-lanparty-dk-p35-t2rs-shows-off-40090/, koji ti savetujem da pogledas detaljno :: :: :: Medjutim, na dfi oficijelnom sajtu, na slici je ploca koja nema all solid aluminium kondenzatore pa ne znam sta je uzrok tome. Iskreno, ne verujem oficijelnom sajtu, ma koliko nelogicno zvucalo :D. Proveri kod nasih prodavaca da li je ova ploca ima all solid aluminium kondenzatore ili, mozda, postoje dve verzije pomenute ploce, pa javi ako saznas :: :: :: :: :: :: Po :: :: ::
mada ko ce ga znati...da oni na DFI sajtu nisu promenili sliku. Posto im je sajt jedan od najgorih spartanaca. Bilo bi glupo da je razlika samo u RAID, jedino ono S sto kaze OCZ...zato je DK X38-T2RS takodje pod AllSolid pa po toj logici treba biti i DK P35-T2RS ali ima i 7 segmentni daiplay pride...ako ima sve tvrde ona za 100e je to bolja kupovina i od ubogog GA-EP35-DS4 koji kosta 30e vise
- A N G E L -
:: Xexe, tacno tako xD :: :: :: ...moze pitati prodavca ako bude uopste znao sta ga kupac pita. :: :: ::
Od ove dve navedene ploce, uzmi DFI i bices miran.
Abit IP35 (ako imas para jos bolja je PRO varijanta) je po meni bolja od obe ove ploce koje razmatras da kupis. Moja najveca greska, koju sam napravio kada sam kupovao novi komp, je ta sto NISAM uzeo Abit IP35 a JESAM uzeo Gigabyte P35 DS3R. U zivotu nisam video vise muke sa nekom plocom a imao sam skoro sve vece proizvodjace pa cak i MSI (i ni jedna MSI ploca me nije izdala, cak i danas rade i to posle 4-7 godina). Mozda sam ja samo maler, pa su mi upale 3 ploce za redom koje su imale tragicne komplikacije ali Gigabyte vise nikad nece uci u moj komp. Ni Asus -X serija :)
Ako budes insistirao, prodacu ti ovu moju P35 DS3R (ima i garanciju, al ne sluzi nicemu kada je ploca bila 80% radnog vremena po servisima, i to ne jedna vec 2) :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.