Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
ASUS A8N-SLI Premium
STRANA 1 OD 1
Equinoxe ASUS A8N-SLI Premium 04.05.2008. 17:13 T9633

status: user
broj poruka: 12057

Ploča ortaku pravi problem (bar mislimo da je ona) i simptomi su, upališ komp i tišina - samo ventilatori rade i ćao.

Mašina je:
ASUS A8N-SLI Premium
Radeon X1800XL
2 GB RAM-a Kingston 4x512 GB
Chieftec 410W
Creative Audigy ES
WD 1600JS
i standardni ostatak...

Probano je: svaka memorija u bilo kom slotu, druga grafička, rezač, hdd i floppy, otkačeni, otkačeni svi USB i FW portovi i ventilatori.

Šta vam sve pada na pamet ? Ostaje još drugi ispravljač da se proba i ......?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 04.05.2008. 17:17 #53318

Naravno da nema 2 terabajta RAM-a, nego 4 x 512 MB.

Ajte ljudi šta još mislite da probam osim ispravljača, i da u ploči je AMD Athlon 64 3200+ Venice.

gogi1 a8n 04.05.2008. 17:34 #53321

broj poruka: 2076

Jao, ja sam imao isti problem sa p5n32-e sli plus nforce 680sli, uzas jedan, bilo koju komponentu da ubacim pa da izbacim komp se ne upali, cistim BIOS ne pali se, ludeo sam od toga, ja sam to resavao tako sto pocupam sve zivo, povadim sve iz ploce (i kablove i komponente pa cak i procesor) i onda sve sastavim i sve odjdnom proradi sve do onog trenutka kad ponovo ne zamenim neku komponentu i onda ajmo jovo nanovo, prodao sam je, a i dan danas ne znam sta je u pitanju bilo. I sada imam Asusovu plocu (maximus formula) ali sa njom nemam problema i nadam se da ih nece biti
Giski hmm 05.05.2008. 02:26 #53355

broj poruka: 126

ima slican prob do skoro i kod mene je bilo napajanje koje je gubilo kontakt negde ..to sam skontao kada sam pordrmao samo zice od napajnaj i upalio aon zamisli radi id ok je dizao sistem pomerim zice a on zamo zablokirao io stane ...i sve tkao u krug dok ne skontam kada sam lepo izdrmao zice od glupog napajanja ..srecom zamenio sma komp pa nemam vise tih prob ...probaj mozda j ei to .aj u zdravlje
Giski hmm 05.05.2008. 02:26 #53356

broj poruka: 126

ima slican prob do skoro i kod mene je bilo napajanje koje je gubilo kontakt negde ..to sam skontao kada sam pordrmao samo zice od napajnaj i upalio aon zamisli radi id ok je dizao sistem pomerim zice a on zamo zablokirao io stane ...i sve tkao u krug dok ne skontam kada sam lepo izdrmao zice od glupog napajanja ..srecom zamenio sma komp pa nemam vise tih prob ...probaj mozda j ei to .aj u zdravlje
Equinoxe Re: 05.05.2008. 03:30 #53358

Probano je i sa drugim napajanjem, nažalost, nije to.

piki ploca sigurno,mada 05.05.2008. 11:28 #53374

broj poruka: 136
ortak na istoj resavao problem tako sto je stalno vadio procesor i vracao ga ,posle par puta mu se smucilo pa vise ni pastu nije vracao lepo nego kad se to desi skine ga saceka minut i vrati ga,da napomenem samo da je imao isto Athlon 64 3200+ Venice pa mozda se ne mirise bas ta kombinacija,javi sta ste uradili,pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647003.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs