Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Problem!!!
STRANA 1 OD 1
baxter Problem!!! 04.05.2008. 14:01 T9626

status: user
broj poruka: 730
Posto sam staru plocu bacio koja je crkla sama od sebe GA P35DS3R sada prlazim na AMD treba da uzmem plocu MSI K9N Sli Platinum.Ali tu nastaje problem ne mogu nigde da nadjem polovan procesor 3600 ili 3800+ x2..Ako znate da ima negde da se kupi polovan pomagajte
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Nemoj MSI 04.05.2008. 14:15 #53279

broj poruka: 5704
on je gori od GA koji se po mom rangiranju poslednjih godinu dana spustio na 5 mesto...Gigabyte pravi necuveno smece - naprosto sam zgrozen losom stampom a da ne govorim layout-u ploca, sve masine koje su dosle na servis po defaultu sam znao da su P965 ili P35 modeli serije DS3. Mozes naci polovan 4000+ za nekih 30e a plocu uzmi Asus M2N-E ili DFI LanParty AM2. Biostar takodje zaobidji...rade, ali imaju nasumicne bugove bas kao i GA i to sve serije poslednjih 6 meseci. Bez imalo bojazni mogu reci da je ASUS bio i ostao nedodirljivi takmac i svi ostali brandovi na nasem trzistu nisu dostojini rivali ASUSu. Jedino ABIT, njega uvek preporucujem. Cak je i DFI sada solidan izbor, pre GA...recimo sto se tice intel ploca ja bih uzimao samo original Intel ploce (npr. iz serije Extreme) kostaju >200e iako nude manje od ostalih ali zato na njoj neces naci zamerku niti i jedan jedini bug. Ploce su RockSolid klase, kakakv O/C i ostale gluposti, sta to vredi kada je ploca nestabilna i brljavi, a to je najkomplikovaniji deo za izradu tj. mnogo toga na ploci moze biti korumpirano i polusipravno. Slicne Intel plocama su SuperMicro i Tyan.

- A N G E L -

Equinoxe Re: 04.05.2008. 14:24 #53280

broj poruka: 12057

Slažem se, batali MSI, a ti platinum su po mom iskustvu Šitinium.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

MACHINE Htedoh reci DFI Infinity NF570-SLI M2 04.05.2008. 14:26 #53281

- A N G E L -

SkyFire Gde si bre covece??? 04.05.2008. 15:53 #53300

broj poruka: 18472
Machine-ac i njegov cuveni MSI...Covece jesi li ziv?Nema te 100 god. ,bar te ja nisam video..
P.S.Sta bi sa potpisom?

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

MaliAbner Re: Nemoj MSI 04.05.2008. 16:58 #53314

broj poruka: 7769
Kude si bre masinista?
Nema te danima, sta se bre femkas?
Nemoj da nas izbegavas?
Manjak je pozitivnih likova ovih dana...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: on je gori od GA koji se po mom rangiranju poslednjih godinu dana spustio na 5 mesto...Gigabyte pravi necuveno smece - naprosto sam zgrozen losom stampom a da ne govorim layout-u ploca, sve masine koje su dosle na servis po defaultu sam znao da su P965 ili P35 modeli serije DS3. Mozes naci polovan 4000+ za nekih 30e a plocu uzmi Asus M2N-E ili DFI LanParty AM2. Biostar takodje zaobidji...rade, ali imaju nasumicne bugove bas kao i GA i to sve serije poslednjih 6 meseci. Bez imalo bojazni mogu reci da je ASUS bio i ostao nedodirljivi takmac i svi ostali brandovi na nasem trzistu nisu dostojini rivali ASUSu. Jedino ABIT, njega uvek preporucujem. Cak je i DFI sada solidan izbor, pre GA...recimo sto se tice intel ploca ja bih uzimao samo original Intel ploce (npr. iz serije Extreme) kostaju >200e iako nude manje od ostalih ali zato na njoj neces naci zamerku niti i jedan jedini bug. Ploce su RockSolid klase, kakakv O/C i ostale gluposti, sta to vredi kada je ploca nestabilna i brljavi, a to je najkomplikovaniji deo za izradu tj. mnogo toga na ploci moze biti korumpirano i polusipravno. Slicne Intel plocama su SuperMicro i Tyan
::
:: - A N G E L -
MACHINE @ SF & MA 04.05.2008. 17:43 #53322

Tu sam, svrnem ponekad...nego su me navukli na FaceBook...moracu da deaktiviram nalog, za mene obicno gubljenje vremena...razumem one koji hoce da nadju stare prijatelje a nemaju sve podatke ili one koji hoce da muvaju i traze zabavu (mada je verovatnoca da ce se o to okoristiti manja od jednog promila)...ali sta cu ja tamo ni sam ne znam :-)))

- A N G E L -

markopvict aaaaaaaaaa 04.05.2008. 21:45 #53333

broj poruka: 4515
facebook sekta!

Eagle 8500GT = zlo

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs