Pa ne mozes da stavis DDR2 memoriju u DDR1 slot. Imas neke DDR1 module na 433MHz, ali su oni retki i skupi i uglavnom ne daju znacajnije razlike u performansama. Svejedno bi ti i ta radila na 400MHz, jer ti je ploca, tj memorijiski kontroler na njoj usko grlo.
:: Kazu da se razlikuju memorije ddr1 i ddr2 drugaciji je slot :: Tek sad nemam pojma sta da radim :(( :: :: ::
Naravno da ne može da ne može DDR2 u DDR1 podnožja nifizički ni psihički (v), , reko možda čovek mi sli na recimo hyperX 466 ili kingmax 433 module, koji su DDR1. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Heheh isto kao da hoces da stavis PCi-e graficku u AGP slot...nemere to bez kabla.....ne mozes ddr2 u ddr1 slot nikako....a i kao sto ti kaze Vmarc ne isplati ti se nabavljati nikakav brzi ddr1....za iste pare mozes uzeti ddr2 (kada bi promenio plocu )
Ajd uzdravlje :)
:: Kazu da se razlikuju memorije ddr1 i ddr2 drugaciji je slot :: Tek sad nemam pojma sta da radim :(( :: :: ::
Apsolutno tačno, zato sam i postavio link da vdidte i da se smejete. Samo moroni kupuju konfiguraciju zarad rezultata, to je apsurdan i skup sport. A i sam Futuremark se obrukao davanjem većih ili manjih rezultata pojedinom hardweru. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.