Hteo bih da kupim sledece komponente: 1.GIGABYTE GA-MA790FX-DQ6 2. AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core 5000+ Black Edition 2600MHz 1MB L2 64-bit 3.Geil BD Evo One 2X2BG ddr2 800 4.SAPPHIRE HD3650 ATI radeon PCI-E 256MB DDR3 Sve ovo kosta oko 350e,potrebno mi je misljenje vredi li ovo te pare ili ne,i dali je neko imao problema sa ovim komponentama? PS.Unapred zahvalan
Brate, ta ploca kosta 150-160 jevreja, podrzava sve i svasta, ali je ima smisla uzimati samo ako ces na nju da ubodes Phenom X4 i najmanje dve graficke karte. Ovako, uzmi neku sa cipsetom 790X ili, jos bolje, 770 i bices sasvim zadovoljan, a ustedeces vise desetina jevreja.
Ne treba ti 4GB RAM-a uz taj CPU (koji je sam za sebe odlican) i graficku (koja je takodje veoma dobra). Jednostavno, toliko ne moze smisleno da upotrebi ostatak konfiguracije. 2x1GB u dual channel uz 1T je sasvim dovoljno.
Slazem se sa Celetom, ne treba ti 4 gb rama, a za tu plocu vec ne znam. Ako stvarno toliko kosta, zaje#i, imas mnogo jeftinijih varijanti, koje ce da vrse posao. Za tih 10% igranja, graficka ce vrsiti posao lepo, ne treba ti da je menjas.
Ne slažem se RAM memorije nikad dosta kad se igraš sa video materijalom ili efektima. Premiere i After Effects proždiru RAM. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
BataCele trenutno nemam para za Phenom X4,bice za par meseci,nemoze se sve od jednom,a 4GB RAM-a veruj uvek treba,nego neznam koliko su Geil BD Evo One stabilne
Nikad tog proizvodjaca nisam koristio,zato postoji ta doza opreznosti prema GEIL-u.
:: BataCele trenutno nemam para za Phenom X4,bice za par meseci,nemoze se sve od jednom,a 4GB RAM-a veruj uvek treba,nego neznam koliko su Geil BD Evo One stabilne :: :: :: ::
recimo ovako Gigabyte P35 DS3L `70e E8200 150e OCZ 4GB 2x2GB PC2-6400C5 Dual Channel Vista Gold DDR2 75e i grafa za ostatak 3650 ili 2600 pro za sta imas para vec probices budzet max 10e sa 3650...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.