Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
imam problem
STRANA 1 OD 1
Kovle imam problem 28.04.2008. 23:12 T9539

status: user
broj poruka: 976
sa zvukom na Asus p5k-e wi-fi/ap.Kada ubodem slusalice u jack zelene boje tamo gde su mi sve vreme bili ukljuceni zvucnici onaj program za prepoznavanje uredjaja SoundMAX me pita sta sam stavio u crni jack?ja ne mogu da se nacudim ja reko ubagovao se pa izaberem headphones i kliknem next on mi pokazuje da sam slusalice ubo u pogresan jack,a slusalice sve vreme stoje u zelenom jacku.Nista,skinem ja drajver sa asusovog sajta za zvuk krenem da instaliram ono mi kaze instalirana je novija verzija softvera ako ipak hocete da instalirate idite u add or remove i tamo uninstalirajte.Ja sve tako uradim,onda restartujem komp i instaliram te drajvere koje sam skinuo i taman ja se ponadao svi problemi reseni ono ita pesma.Jel se desavalo ovo nekom od vas i kako mogu da popravim ovaj bug?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 29.04.2008. 00:09 #52752

broj poruka: 12057

Kod nekih zvučnih kartica možeš da biraš šta će koji konektor da radi. Kod mene na X-Fi-ju digitalni konektor može da bude i ulaz za mikrofon. Vidi u drajverima/softveru kartice da li je crni jack odabran da bude za sluške ili tako neka kombinacija.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Kovle ... 29.04.2008. 00:19 #52754

a mozes da mi kazes gde to u drajverima gde da udjem

marke ..... 30.04.2008. 17:07 #52922

broj poruka: 384

ako nista ne pomogne probaj sa flash-om biosa. Meni je resio neko krcanje na zvucnoj.

(p5k-e wifi)
Kovle ... 01.05.2008. 21:59 #53050

to sam razmisljao da uradim ali skoro sam uzeo komp a nisam jos flashovao bios na novoj ploci (pre sam imao gigabyte) pa se plasim da ne sjebem nesto.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs