Amd 3000+ Orleans vs Celeron 420 Conroe koji je bolji od ovih low CPU za Internet - Download - DVD i te stvari ciji je box cooler tisi ! imam AMD 3000+ ostao mi.. dal da ga menjam za Celeron 420 ili da ga ostavim i uzmem negku 690G !
Za te potrebe koje si nabrojao, dobar ti je i taj 3000+. Nema potreba za menjanjem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
će ti raditi sve to odjedared + ima da se smara što mu je iskorišćen samo jedan promil kapaciteta. Oba su nečujna. Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Sasvim ti je OK taj AMD 3000+, mada licno misli da je AMD djubre al hvala mu da postoji jer bi Intel ubijao sa cenama da nije njih. Kupi jos jedan har od 500 GB i uzivaj.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
U ovom sukobu nema dileme, amdeka ga rastura, a, posto sami procesori ne ispustaju zvuke, tisina zavisi od kulera koji stavis, tu za oba procesora postoje veeeeooooma tiha ali i ona druga resenja. Box kuleri su negde oko dna po tom pitanju, ali su po meni podnjsljivi, znaci, lako je naci mnogo bolje po pitanju tisine i efikasnosti. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647003. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.