Imam celeron 2.8 mhz-socket 775 i fabricki kuler koji ubi sve zivo koliko je bucan, da li mogu sa nekim jeftinijim kulerom do 1000-1500 din da smanjim buku ili moram da kupim neki skuplji 3000-4000 din da bih smanjio buku, i sta biste mi Vi savetovali da kupim, u jeftinijoj varijanti ili skupljoj. Znaci najvaznije mi je da smanjim buku.
Kupi kuler COOLER MASTER HYPER TX,to je najbolji kuler na trzistu mozes da overklokujes cak i ovaj tvoj celeron na 3.1GHz bez problema ako imas dobru plocu
Kuler kosat 1750DINRA i moze da ga kupis u desku u 29novembra ja ima athlon 4400+ i klokovao sam ga na 6000MHz(2.95) bez dizanja napona ovaj kuler je vrh
bas vrh 6000mhz ___________________________________
Eagle 8500GT = zlo
:: Kuler kosat 1750DINRA i moze da ga kupis u desku u 29novembra ja ima athlon 4400+ i klokovao sam ga na 6000MHz(2.95) bez dizanja napona ovaj kuler je vr :: :: POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ::
:: bas vrh 6000mhz :: __________________________________ :: :: Eagle 8500GT = zlo :: :: :: :: :: Kuler kosat 1750DINRA i moze da ga kupis u desku u 29novembra ja ima athlon 4400+ i klokovao sam ga na 6000MHz(2.95) bez dizanja napona ovaj kuler je vr :: :: :: :: POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :: ::
Ako je pufi klokovao Athlon 4400+ sa 2300mhz na 6000mhz,onda ces ti sa 2800mhz klokovati na jedno 9000mhz,jer je,kazu ljudi,Intel bolji overkloker od Athlona!?!?!? I to sa sve HYPER TX-om,bez dizanja napona!?!?!? hehehehehehehe,mislim...sta reci! Pufi,Pufi.............
Eh da su ovi iz Intela i AMDeke znali ranije za ovaj kuler ne bi bacali pare na razvoj novih chipova nego bi uz postojece delili navedeni kuler i prodavali ih kao X7 varijantu.
TX stvarno lepo izgleda ja ga jos uvek drzim na ormanu, jes lep nema sta.
Inace ima da se kupi za 1600 dinara u drugoj firmi ali necu da reklamiram.
ja bih umesto investicije od 20eur uzeo bilo koji vent za kuciste i nabudzio na postojeci hladnjak cpu-a. zasto? kuler ti je bucan verovanto zato sto radi na velikom broju obrtaja, sto znaci da je verovatno manjeg dijametra (6,8cm ili koliko vec), sto znaci da bi sa ventilatorom veceg dijametra (10,12cm) postigao isti rezultat kao da kupujes novi. jedino ti ostaje da ga nekako fiksiras za hladnjak, a, veruj mi, mozes i zicom da ga uvezes. u svakom slucaju potrosices 300din i vremena koliko i za zamenu kulera, a mozda i manje. p.s. ne zaboravi da buka hoce da bude i od loseg kucista
zezamo mi coveka,to je samo mala shala. Pa moramo se malo i shaliti,a ova tema je bas idealna za to. Ja sam pre neki dan Pufiju skrenuo paznju da mora paziti STA i KAKO pise ako hoce da dobije ozbiljne odgovore. Za CRYSIS me je poslusao,ali u ovoj temi su prsti bili malcice brzi od pameti. To sto se malo shalimo,ne znaci da zajeb..amo Pufija.
rascvetavam se od pameti...elem imas jeftine kulere univerzalne kod imtela na NBGD...Ja uzeh pa probah..cene su od 1300 do 3600...ah..LC POWER je brand ... i tako...kupi najjeftiniji
:: rascvetavam se od pameti...elem imas jeftine kulere univerzalne kod imtela na NBGD...Ja uzeh pa probah..cene su od 1300 do 3600...ah..LC POWER je brand ... i tako...kupi najjeftinij :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.