Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
d bracket 2 sa bluetooth conectorom
STRANA 1 OD 1
alesandrod d bracket 2 sa bluetooth conectorom 28.09.2005. 14:29 T930

status: user
broj poruka: 4
imam msi kt3v plocu model ms6712. uz nju sam dobio i d bracket 2 na kome pise da se u njemu nalazi bluetooth connector. zanima me kako da aktiviram ovaj blutooth, odnosno da li je ovo blutooth adapter. ako je neko vec ovo radio bio bih zahvalan da mi pomogne oko ovoga. sa add new hardver iz windowsa nije nista uspelo.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Sa nalepnicom BlueTooth ... ? 28.09.2005. 22:04 #2466

broj poruka: 4228
Možda grešim (a to je tako često) na tom D-Bracket-u imaš jedan USB port zalepljen nalepnicom i jedan slobodan... Ako imaš uputstvo, pogledaj, mislim da taj USB port možeš koristiti kao normalan USB ako nemaš Bluetooth adapter. U slučaju da dodaješ (USB) bluetooth adapter NE SMEŠ da koristiš taj port, pa je stoga on "zaštićen" nalepnicom. Proveri u uputstvu, ako imaš, možda grešim...
alesandrod Re: Sa nalepnicom BlueTooth ... ? 29.09.2005. 08:19 #2469

:: Možda grešim (a to je tako često) na tom D-Bracket-u imaš jedan USB port zalepljen nalepnicom i jedan slobodan... Ako imaš uputstvo, pogledaj, mislim da taj USB port možeš koristiti kao normalan USB ako nemaš Bluetooth adapter. U slučaju da dodaješ (USB) bluetooth adapter NE SMEŠ da koristiš taj port, pa je stoga on "zaštićen" nalepnicom. Proveri u uputstvu, ako imaš, možda grešim..

upravo je tako. na njemu ima jedan usb, 4 let diode i port sa nalepnicom
(mada se on nevidi). koliko sam te razumeo taj port sluzi samo da u njega ukljucim bluetooth adapter i da u ovaj bracket nije uopste ugradjen bluetooth. inace u uputstvu nema nista.
vladarko Proveri... 29.09.2005. 17:33 #2475

broj poruka: 4228
Proveri uputstvo ako ga imaš, mislim da kada koristiš USB Bluetooth (koji ipak moraš da dokupiš) ne smeš da korsitiš i drugi USB port. Mislim da je to svrha nalepnice. Inače, ako ne priključuješ Bluetooth adapter, oba porta možeš da korsitiš. Nemam uputstvo, ali sam to tako bio shvatio.
ivankitic d bracket 2 sa bluetooth conectorom 01.10.2005. 18:00 #2491

Stvari stoje ovako:
- dok ne koristis bluetooth na njemu mozes koristiti oba porta
- ako koristis bluetooth na tom portu onda mozes samo njega da koristis

razlog: bluetooth adapter vuce malo jacu struju nego ostali uredjaji te velicine, tako da u kombinaciji sa jos jednim vecim potrosacem (citaj skener koji se napaja sa usb-a), moze doci do spaljivanja juznog mosta ili usb kontrolera (registrovano u pojedinacnim slucajima, nije generalno pravilo, ali se desava).

Nadam se da ti je ovo pomoglo
Pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs