Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
GA-P35-DS4
STRANA 1 OD 1
ivikit GA-P35-DS4 15.04.2008. 16:15 T9293

status: user
broj poruka: 264
Da li je ova ploca bolja od DS3 u smislu da ima vecu kompatabilnost i nema bugove posto sam cuo sa vise strana da toliko hvaljeni DS3 nije bas nesto osim povoljne cene. Da li ce DS4 biti osetno bolja s obzirom da je skuplja 50e?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman Re: GA-P35-DS4 15.04.2008. 16:26 #51077

broj poruka: 1046
imam ovu plocu nekih 6 meseci i nemam ni jednu jedinu zamerku na nju.ploca vredi svaki euro!

:: Da li je ova ploca bolja od DS3 u smislu da ima vecu kompatabilnost i nema bugove posto sam cuo sa vise strana da toliko hvaljeni DS3 nije bas nesto osim povoljne cene. Da li ce DS4 biti osetno bolja s obzirom da je skuplja 50e
::
MaliAbner Mozda evenutalno varijanta sa E ispred P. 15.04.2008. 16:51 #51079

broj poruka: 7769
Znaci GA-EP35-DS4, to su kao one novije stedljive samo ne znam kako to radi sa OC.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

zandarm ... 15.04.2008. 17:01 #51081

broj poruka: 1454
Evo predloga. Poklonite vi meni jednu takvu, pa cu vam ja preneti utiske. Cisto da cujemo jos neko misljenje...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Glory, Glory, Man United, As The Reds Go Marching On...

ukimafija vrhunska ploca 15.04.2008. 18:33 #51092

broj poruka: 263
DS4 je vrhunska ploca i za OC i nema bugova ali sa svojim cenom koja je moslim ok 130e ispravite me ako ima jeftinije mislim da generalno nema sta da trazi pored DFI LanParty T2RS koja je 105e, ne baguje, vrhunski je kloker a i lepo izgleda...Mada su ukusi i preferecije razliciti,
Neces pogresiti ni sa jednom,Ali mislim da ti je taj model skuplji a da nema ni jednu prednost u odnosu na ovaj DFI, cak mozda je prdnost u OC na strani DFI-a

VMARC Re: vrhunska ploca 16.04.2008. 02:27 #51134

broj poruka: 9420
DFI mnogo bolji izbor. Lanparty ili cak Infinity, nema neke velike razlike. Moja preporuka.

:: DS4 je vrhunska ploca i za OC i nema bugova ali sa svojim cenom koja je moslim ok 130e ispravite me ako ima jeftinije mislim da generalno nema sta da trazi pored DFI LanParty T2RS koja je 105e, ne baguje, vrhunski je kloker a i lepo izgleda...Mada su ukusi i preferecije razliciti,
:: Neces pogresiti ni sa jednom,Ali mislim da ti je taj model skuplji a da nema ni jednu prednost u odnosu na ovaj DFI, cak mozda je prdnost u OC na strani DFI-
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs