Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Intel
STRANA 1 OD 1
endrem Intel 04.04.2008. 23:00 T9138

status: user
broj poruka: 224
Imam Intel konfiguraciju Fujitsu Siemens Esprimo sa Celeron D 3,33 procesorom,512 DDR2 533mhz,int.grafickom koju koristim za internet,citaj,skidanje sa neta,koji radi 24/7.Elem,kad prebacujem preko mreze fajlove sa njega,komp mi se uspori do bolas,a transfer jedva prelazi preko 5-6000k,Win je sveze instaliran,samo sa najnuznijim programima.Ima Q965 Broadwater chipset,sad me zanima dali bi dobio neko poboljsanje ako bi promenio procesor sa E2160,ako taj chipset podrzava uopste taj procesor.Po netu pise da taj chipset podrzava fsb 533 800,1066,ali nepise koje tacno procesore mogu da stavim na njega.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni .... 04.04.2008. 23:27 #50182

broj poruka: 4518
Pa sta ti se uspri komp ili mreza? Nema nikakve veze tvoj procesor sa prebacivanjem sa jednog kompa na drugi u mrezi,(osim ako nije opterecenje 99% pa ga ometa)...to je do mrezne kartice(najbolju brzinu imaju 2 iste kartice koje su na 2 kompa...mogu probleme praviti cim su 2 razlicite...i ko zna sta jos sve ...)

Ajd uzdravlje :)

Equinoxe Re: 05.04.2008. 03:54 #50212

broj poruka: 12057

Jel on ima integrisanu mrežnu ? Probaj drugu karticu, neke umeju da upucaju CPU na 100% zauzeća, niko ne zna zašto...neko neslaganje, pitaj Boga...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......

grobSM pa pazi . . . 05.04.2008. 13:18 #50225

broj poruka: 76

uglavnom pci-e gigabit ethernet kartica bi ti reshio problem ....
ja preferiram D-link ove ili ovislink
skeptik Menjanje procesora 05.04.2008. 21:14 #50249

broj poruka: 31

Moj ti je savet da ne skidas procesor sa ploce.Dobio sam do sada dve ploce sa iskrivljenim pinovima u lezistu soketa 775, koje su totalno neupotrebljive.Tako su oh napravili da se prilikom zagrevanja procesor zalepi za pinove i samim tim kada ga povuces na gore, pokrivis odredjen broj pinova i tu je kraj.

skeptik Menjanje procesora 05.04.2008. 21:15 #50250

Moj ti je savet da ne skidas procesor sa ploce.Dobio sam do sada dve ploce sa iskrivljenim pinovima u lezistu soketa 775, koje su totalno neupotrebljive.Tako su oh napravili da se prilikom zagrevanja procesor zalepi za pinove i samim tim kada ga povuces na gore, pokrivis odredjen broj pinova i tu je kraj.

skeptik Menjanje procesora 05.04.2008. 21:15 #50251

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs