ognjeni dali je to ona osnovna verzija bez s,l ,e ,p ,itd. cena je ok bitno mi je da samo procesor moze da izvuce max. i koji megaherc vise i naravno iz graficke i da ram radi bez problema.moze i nesto slicno ko ima iskustva.
ma bre meni je klokan na 3.7 ghz za svaki dan, do 4.0 sam isao bez problema, ploca je odlicna za klok, tako se i reklamira....DS3L je verzija....ima sve sto joj treba osim dodatnih ( meni nepotrenih gluposti koje povecavaju cenu, raid, wifi itd....)
Ajd uzdravlje :)
:: :: ognjeni dali je to ona osnovna verzija bez s,l ,e ,p ,itd. cena je ok bitno mi je da samo procesor moze da izvuce max. i koji megaherc vise i naravno iz graficke i da ram radi bez problema.moze i nesto slicno ko ima iskustva :: :: ::
i moj glas ide za Gigabyte a samo od tebe zavisi koju ćeš izabrati jer ni jedan proizvođač matičnih ploča trenutno nema toliko modela sa P35 čipsetom u ponudi koliko ima Gigabyte. Ako me sećanje dobro služi mislim da ih ima preko 20. Ja evo već skoro 3 meseca furam E8400 na P35C-DS3R i prezadovoljan sam. Uzeo sam ovaj model isključivo zbog svojih potreba a sa ovakvom ponudom kakvu ima Gigabyte mislim da svako može naći model koji mu u dlaku odgovara. Ovo mi je bio prvi put da za glavnu mašinu nisam uzeo ABIT ploču jer sam za osetno manje para uzeo bolje opremljenu ploču iako i dalje mislim da je po kvalitetu ABIT broj 1. Poređenja radi, ABIT je u svojoj ponudi do nedavno imao samo tri P35 ploče, a sad ih ima šest pa ti vidi. Svaka čast Gigabyte-u, prijatno su me iznenadili.
Alo ljudi..svi mu tu predlazete neke ploce, a mogu da se kladim da ni jedan od vas nije procitao njegovo celo pitanje, vec ste samo videli da treba p35 ploca najjeftinija i najosnovnija, a da sljaka ko luda- i logican izbor je tu, DS3L..Ali niko od vas nije obratio paznju na kakvom napajanju on to zeli sve da gura.. Na chiefu od 450w nikada nece moci mirne duse da pokrene tu masinu, a kamoli da je klokuje na 3,2 GHz... tako da mislim da je bolje da usteka jos novca za bolje napajanje, jer ce mu znaciti puno..pozzz
:: Alo ljudi..svi mu tu predlazete neke ploce, a mogu da se kladim da ni jedan od vas nije procitao njegovo celo pitanje, vec ste samo videli da treba p35 ploca najjeftinija i najosnovnija, a da sljaka ko luda- i logican izbor je tu, DS3L..Ali niko od vas nije obratio paznju na kakvom napajanju on to zeli sve da gura.. Na chiefu od 450w nikada nece moci mirne duse da pokrene tu masinu, a kamoli da je klokuje na 3,2 GHz... tako da mislim da je bolje da usteka jos novca za bolje napajanje, jer ce mu znaciti puno..pozz :: :: znam da je napajanje na granici,do sada je sve ovo radilo sa c2d 6400 na 2.6 i p5b jedini razlog zbog koga menjam ove 2 komponente je ploca pa hajde usput i cpu.zasto plocu duga je to prica da sada ne objasnjavam,jednostavno ne radi kako treba....... napajanje ako bude potrebno. nadam se da ce se ovo pokrenuti u defaultu pa kasnije videcemo.. ::
Ja se isto nadam da ces moci barem da ga pokrenes..mada i ako ga budes pokrenuo neces moci da budes siguran da u nekom trenutku pri vecem opterecenju to napajanje nece crci.. Mislim, ti probaj, ali je moj predlog da pod obaveznu kupis novo jace napajanje i da se ne zezas sa tim..pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.