Pozdrav svima! Pre nedelju dve sam postavio temu za A64 3500+,a sada imam drugi problem.Naime doslo je do pojave viska komponenti i to: graficka Gigabyte 7300gt, 2* 512 Mb king.,HDD 160 Gb, kuciste Eurocase LCD, i proc. A64 3500+. Dakle sve osim MB. U funkciji mi je : Athlon 64 5000 BE, 2*1gB gEIL CL4,EAH 3870 512Mb,itd, sve Chieftec big. Sve radi na max, osim Crysis, ona klizi na high. Od rinfuza bih hteo da sastavim komp za babu. Da moze da odgleda film, malo internet, karte, i neku manje zahtevnu igricu,(trenutno igra neku Siberiju ili tako nesto). Pitanje: da ostavim sebi M2N-E, ili da uvalim babi a sebe castim sa necim boljim? Ali sa cime?
je jedna od boljih ploca sa nForce 570Ultra chipsetom...jedino ako bi uzeo neku iz serije AMD7 ali su one preko 100e. Ta ploca je sasvim dovoljna da lepo vuce AMD64 X2 5000+ BlackEdition
ne daje mi se preko sto eu, mislim dao bi da mogu da odvojim,da je prodam, e onda mi tebaju dve ploce, jedna meni jedna babi,(video sam da je ima u I****L-u),a ako ostavim sebi fali mi za babu, ali koja?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.