Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Problem
STRANA 1 OD 1
ibica Problem 29.03.2008. 13:47 T9020

status: user
broj poruka: 18
Imam problem kada mi komp radi duze od 12 h, prosto se zamrzne slika i moram da ga restartujem, a nekad kad se probudim i primetim da se sam restartovao, stvarno ne znam sta mu je.
Konfiguracija je
Intel E8400
GA-P35C-DS3
Kingston 2*1GB 800
ASUS 9600GT
WD 250GB
TV KARTA Leadtek TV2000XP expert
CHIEFTEC 450w

Nista nije klokovano!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 29.03.2008. 14:20 #49419

broj poruka: 4518
Da nemas mozda cryptload ili (e)lephant ? meni zapucava na slicnoj konfiguraciji zbog njih ( tj. adsl modema....jer ga drndaju do besvesti, pali gasi pali gasi...)
Ajd uzdravlje :)

ibica ... 29.03.2008. 16:28 #49432

broj poruka: 18
Pa ne znam da li moze do njih da bude, imam ovaj telekomov smartAX MT882, mada mi u poslednje vreme net radi katastrofalno kao da sam na dial up

ZZTop 29.03.2008. 16:44 #49439

broj poruka: 89
Od kako Enlight vise ne radi za Chieftec, vec famozni Delta Power, u mnogome su se promenila njihova napajanja. Na domacim forumima vise nije retkost da ljudi prijavljuju da im Chieftec sprzi citavu makinu - pogledaj elitesecurity. Moguce da nije do napajanja - takodje Leadtek-ova TV karta ume da pravi razne gluposti te ti prvo predlazem da istestiras makinu sa izvadjenom TV kartom. Sto se tice napajanja - postuj mi broj koji mozes naci pored oznake ЯU - videces pocinje sa E i ima sest cifara Exxxxxx. tako cemo znati o kom tacno shitu iz Chiefteca je rec.
Pisko Vremenski period 29.03.2008. 18:11 #49449

broj poruka: 6645
Sta se to desava u tom vremenskom periodu.... pregreje se? Ja bih problem povezao sa hard-diskom, napajanjem i eventualno (sve zajedno) sa neuspesnim pokusajima da se ode u hibernate ili stand-by stanje.
A tek onda drame sa drajverima i ostalom skalamerijom....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs