NA ploci maximus formula, prilikom dizanja voltaza za cpu, pri merenju istih iz HV monitor,PC probe,Sandre dobijam da su voltaze znacajno manje od zadatih.To i prakticno potvrdjuje temperatura procesora koja ja tada manja za 2-3 stepena.Za zadatih 1.37 npr. dobijam u merenju da ja voltaza 1.1 a temp sa 22C padne na 19C.Probane su sve verzije biosa i opet isto. Sa auto setovanjima temperature su realne za tu plocu.Procesor je Q6600 i nemogu da ga pomerim preko 3.15 verovatno zbog svih ovih sr..a!Pozdrav svim i hvala unapred!
vdrop je normalna pojava kod svih maticnih ploca doduse kod tebe je malo veci.vidi informisi se o opcijama u biosu koja cemu sluzi i neces imati vise nikakvih problema....
:: :: NA ploci maximus formula, prilikom dizanja voltaza za cpu, pri merenju istih iz HV monitor,PC probe,Sandre dobijam da su voltaze znacajno manje od zadatih.To i prakticno potvrdjuje temperatura procesora koja ja tada manja za 2-3 stepena.Za zadatih 1.37 npr. dobijam u merenju da ja voltaza 1.1 a temp sa 22C padne na 19C.Probane su sve verzije biosa i opet isto. :: Sa auto setovanjima temperature su realne za tu plocu.Procesor je Q6600 i nemogu da ga pomerim preko 3.15 verovatno zbog svih ovih sr..a!Pozdrav svim i hvala unapred ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.