Za par dana mi stize nova graficka,pa treba da uzmem novu plocu.Preporuka(do 70e)? Treba da podrzava Pentium 4,Core2Duo,DDR2,5.1 zvuk i naravno PCI-E x16 Nemojte mi molim vas reci da ako dodam jos malo para imam ovo ili ono jer sam jedva skupio i ovoliko.
:: za te pare da valja imas Gigabyte GA-P35-DS3L, klokuje se zmajski.. :: :: Overclocking is the way of life!!! Samo u jednoj radnji ima za te pare,u svim ostalim je preko 6000din. Problem je sto ja nisam iz BG,zivim jedno 40 km odatle.
:: Samo u jednoj radnji ima za te pare,u svim ostalim je preko 6000din :: Problem je sto ja nisam iz BG,zivim jedno 40 km odatle Skoro se pojavila jedna nova stvar...Zove se kupovina preko interneta... Samo narucis proizvod koji ti treba i sutra ujutru te neka ljubazna teta pozove da potvrdi narudzbinu,a uvece ti cika Siti Ekspresovac pozvoni na vrata sa tvojom artiklom.Ti njemu novac za plocu+200 dinara za njegov trud,on tebi plocu i svi su srecni i zadovoljni.
:: za te pare da valja imas Gigabyte GA-P35-DS3L, klokuje se zmajski.. :: :: Overclocking is the way of life!!! Hoce li dobro da radi sa mojim Pentium 4 531 Prescott procesorom?
:: :: Samo u jednoj radnji ima za te pare,u svim ostalim je preko 6000din :: :: Problem je sto ja nisam iz BG,zivim jedno 40 km odatle :: Skoro se pojavila jedna nova stvar...Zove se kupovina preko interneta.. :: Samo narucis proizvod koji ti treba i sutra ujutru te neka ljubazna teta pozove da potvrdi narudzbinu,a uvece ti cika Siti Ekspresovac pozvoni na vrata sa tvojom artiklom.Ti njemu novac za plocu+200 dinara za njegov trud,on tebi plocu i svi su srecni i zadovoljni :: :: :: DaSickSyste E bas sam gledao sajt te radnje i pise on-line narucivanje USKORO.
:: Jos necije misljenje????????? GA P35 DS3L je odlicna ploca i sigurno neces naci bolju za 70e(a ni za 80)...Tako da nema smisla ocekivati drugi(pametniji) odgovor.
:: E bas sam gledao sajt te radnje i pise on-line narucivanje USKORO Pa naruci je `uskoro` ili pozovi sutra telefonom...Princip je isti da se ne ponavljam.
Prosto je neverovatno kako nekim ljudima sve treba dokumentovati. Meni je ovde malo cudno da covek zeli najnoviju plocu za divca procesor a pri svemu tome uzima novu graficku. No nadam se da on sam zna sta radi.
:: Prosto je neverovatno kako nekim ljudima sve treba dokumentovati :: Meni je ovde malo cudno da covek zeli najnoviju plocu za divca procesor a pri svemu tome uzima novu graficku :: No nadam se da on sam zna sta radi :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bil Znam sta radim.Trenutno nemam para za sve nove komponente.Ako bih uzeo prvo novi procesor ne bih mogao da ga ubodem u ovu moju krs maticnu,isto vazi i za grafiku,pa sta mi onda vredi da uzmem ovo bez nove ploce?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.