Imam plocu Gigabyte GA-P35-DS3L i problem sa audiom...ne mogu nikako da ga instaliram...u Device Manager-u stoji Audio Device onHigh Definition Audio Bus koji mi pravi problem...taj uredjaj stoji tu i ne ne mogu da instaliram drajver za njega, niti mogu da ga uninstaliram...kad probam da instraliram drajver sve prodje bez problema ali za device i dalje stoji ``No drivers are installed for this device. `` i realtek audio koji posle toga treba da se instalira mi prijavljuje gresku u sred instalacije i prsava...u biosu je uredjaj enejblovan... da li moze nekako na silu da se uninstalira ovaj audio bus posto device menager nece da saradjuje kad mu kazem uninstall...
U njima imas U FOLDERU Microsoft UAAA driver. Razlika je u tome sto na CDu dobijes pakovanje kao hotfix, a kada otpakujes drajvere sa Gigabyte sajta onda samo uputis iz device menagera na taj folder i sve proradi fino. Da nemas i ATI kartu?
problem je sto ja taj Audio Bus ne mogu ni da uninstaliram niti da mu instaliram drajver...kad u device menager-u kliknem na Udate Driver nista se ne desi...
Isti problem, na istoj ploci sam imao i ja. Toliko me je nervirao i nisam znao sta da uradim, da sam na kraju kupio neku jadnu audio kartu za 600 din. i sada imam zvuk.
:: Imam plocu Gigabyte GA-P35-DS3L i problem sa audiom...ne mogu nikako da ga instaliram...u Device Manager-u stoji Audio Device onHigh Definition Audio Bus koji mi pravi problem...taj uredjaj stoji tu i ne ne mogu da instaliram drajver za njega, niti mogu da ga uninstaliram...kad probam da instraliram drajver sve prodje bez problema ali za device i dalje stoji ``No drivers are installed for this device. `` i realtek audio koji posle toga treba da se instalira mi prijavljuje gresku u sred instalacije i prsava...u biosu je uredjaj enejblovan.. :: da li moze nekako na silu da se uninstalira ovaj audio bus posto device menager nece da saradjuje kad mu kazem uninstall.. :: :: Overclocking is the way of life!!!
zandarm brate, el verujes da sam se usro od muke poslednjih 6sati dok sam ovo sredio...pazi sledecu radnju... 1.idi u bios i disejbluj onaj Azalia HD Audio... 2.idi u windows i uninstaliraj sve one zajebancije koje si instalirao, znaci HD Audio bus, Realtek Audio i sve ostalo sto nadjes vezano za to...i zvekni restart... 3. opet windows i instaliras HD Audio bus koji je u MSHDQFE folderu u onim drajverima sto si skinuo sa Gigabyte sajta...pa restart...sto je sigurno sigurno je 4.Instaliraj Realtek Audio...pa restart... 5.idi u bios i Enable Azalia HD Audio... 6.kad odes u windows on ce da nadje novi hardver i da instalira...i onda ces verovatno da se prekrstis i da ospsujes... .-)
:: Molim...i drugi put : :: samo se nadam da necu i sledeci put pitati nesto i onda sam davati odgovor na svoje pitanje : :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.