Kad intel planira da promeni sadasnji 775 socket sa nekim novim ? Da znam ako uzimam novi komp da ne da previse para zbog nemogucnosti upgrade-a. Sadasnji socket 775 ima vec tradiciju od 5 godina sto je za svaku pohvalu.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Za Nehalem sledacu generaciju mislim da ce morati da menjaju socket, krajem godine izaci ce prvi primerci, mada ce on zaziveti tek za jedno godinu i po dana...i Tek tad bi trebalo da pocne masovna upotreba i niske cene, mada zavisi i od amd-a koliko bude mogao da bude solidna konkurencija...
Ma neisplatljivo je cekati novi socket koji nece doci sve do polovine sledece godine.Pa ni ove 45nm nisu poceli da prodaju kako treba tj. tako reci zvanicno a jos da predju na sasvim novu generaciju.To bi povlacilo citavu revoluciju hardware sto znaci i dosta vecu cenu svega.Ploce ce biti skuplje a pitanje kakvih performansi u kompatibilnosti sa Nehalemom!Za mene cista glupost to cekati.P.S.Prvi macici se bacaju u vodu1
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.