Nevredi ti kume prodavati za te pare,ljudi sasvim odlicno OC-uju 6600 da nemaju potrebe bacati pare na 6700,,,xD Ako oces mogu ti ja dati moj E6750+40E ako si zainteresovan
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
: :: Ako oces mogu ti ja dati moj E6750+40E ako si zainteresovan :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
:: :: imam ja jedan GO star nedelju dana za 15k din :: :: Jedino ako moze zamena uz nadoplatu :D,ista ponuda kao za Savicic-a :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.