Ajd narode ovako- Imam duron na 1100 koji po svemu sudeci nije overclockovan,usisivac se cuje slabije od kompa! Brzina obrtaja na kuleru je negde oko 5600 pri normalnoj sobnoj temperaturi. Znam da se duron greje ali 5600?! Sta radit? Pomoc...Osim kupovine novog coolera(ako treba koji uzeti?) ploca je Apollo KT266.
Hvala na instrukcijama. Nisam napomenuo da ga nisam skidao i cistio ali znam da ima paste na procesoru pa se nesto slabo odlucujem da cackam. U svakom slucaju thanx!
Skini samo ako mozes sam kuler bez aluminijumskog (bakarnog) tela, zatim sa dolnje strane kulera treba da imas nalepnicu ili mali cepic, skini je ili izvadi cepic, tu kapni jednu dve kapi masinskog ulja, a zatim sve vrati na svoje mesto.Ako kuler bude i dalje jako bucao, onda je verovatno ostecena osovina na kojoj se vrti pa to stvara nesnosnu buku, onda je jedino resenje zamena kulera.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.