Pre nekih 5-6 godina ponosno je blistala u mom racunaru, sjajan primerak maticne ploce. I danas mi je zao sto sam je unistio sklj napajanjem. Nasledio je Abit KD7 (naravno, sa novim napajanjem).
ona je kod mog matorog kada je taj racunar kod mene postao prespor, i dalje sve savrseno radi sa svim punim slotovima raznoraznih stvari koji ovaj moj misli da mu trebaju a najnovija stvar je ovoliki hard posto je poceo kao blesav da snima neke emisije i dovlaci filmove pa mu treba prostora. Ako nemoze da ga vidi bez update onda kupi manji jel tako ?
sve mi se cini da ce na slican nacin da zavrsi i tvoj sadasnji primerak matince ploce: Biostar TF520 :-)
- R a v e n L o r d -
:: Majstore, odakle izvuce tu plocu :: :: Pre nekih 5-6 godina ponosno je blistala u mom racunaru, sjajan primerak maticne ploce. I danas mi je zao sto sam je unistio sklj napajanjem. Nasledio je Abit KD7 (naravno, sa novim napajanjem) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.