Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Da li reklamirati?
STRANA 1 OD 1
ljuki Da li reklamirati? 09.03.2008. 17:07 T8647

status: user
broj poruka: 324
Imam Motherboard Biostar TP35D2-A7 vec dva dana
sta se desava sve radi korektno, osim lampice za hdd ne treperi kada je HDD aktivan.
Prvo sam mislio da je crkla svetleca dioda na kucistu ili nisam lepo povezao ali nije nista odd toga. Dioda za Power svetli normalno pa sam diodu za HDD vezao na ploci kao da je za Power i ona svetli Konstantno crvenom bojom znaci ispravne su lampice vec nesto nevalja na ploci bios je najsveziji.
slicno mi se desavalo i pre sa ATA Hdd-om ali se problem resavao promenom ATA kabla (Drugo kuciste je bilo u pitanju)

Promenicu sata kabal ali sumnjam da je do toga jer je nov i stigao je uz plocu

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 09.03.2008. 17:46 #47230

broj poruka: 4518
Imam isti takav problem, kod mene su dve boje crvena kada radi hdd i plava kada je idle...sada mi svetli samo crvena( isto sam uzeo novu plocu pre neki dan) i primetio sam ovaj `problem` tek kada sam sve zatvorio i namestio u kucistu,pretpostavljam da je do led indikatora na ploci tako da me mrzi da otvaram opet.....mada ne znam , mozda i nije do toga....videcemo ako se javi neko
Ajd uzdravlje :)

MACHINE Re: ... 09.03.2008. 17:59 #47232

broj poruka: 5704
Ognjeni, da li i ti imas ovu Biostar plocu??? Pa Biostar je sasvim prosecna firma, nista za cudjenje...zato ja uzimam samo ASUS kada hocu BestOfTheBest

- R a v e n L o r d -

:: Imam isti takav problem, kod mene su dve boje crvena kada radi hdd i plava kada je idle...sada mi svetli samo crvena( isto sam uzeo novu plocu pre neki dan) i primetio sam ovaj `problem` tek kada sam sve zatvorio i namestio u kucistu,pretpostavljam da je do led indikatora na ploci tako da me mrzi da otvaram opet.....mada ne znam , mozda i nije do toga....videcemo ako se javi neko
:: Ajd uzdravlje :)
::
::
Ognjeni ... 09.03.2008. 18:11 #47234

broj poruka: 4518
jok bre....samo sam rekao slican problem...kod mene je Gigabyte sada, nedavno sam ga uzeo, pricali smo vec...GA P35 DS3L....a sto se tice Asusa, i kod mene je uvek bio favorit, sa tom firmom nikada nisam imao problema, bez obzira koja sam uredjaj imao...ali i ne znaci da su uvek najbolji za kupovinu cena-perfomanse.

Ajd uzdravlje :)

ljuki Ma nije valzno 09.03.2008. 18:57 #47235

broj poruka: 324
Ma za lampicu mi nije neki problem nego u sustini nisam bas prezadovoljan

Sumnjivi su mi i naponi Vcore 1.325v za E2160 malo mnogo ili mozda ne a i slabo se oc jedva sam uspeo sa naponom od 1.4v da ga poteram na 3ghz i tada je mnogo vruc
a mozda je i los primerak cpu-a . a kad stavim napon za SB/NB na auto on ga stavi na 1,6v nemam pojma sto to mu je i max . Moram rucno da ga spustim na 1,45v a i to mu nije default.
Da je menjam mnogo posla moram iz KV-a ici za BG a mislim da mi se bas i ne isplati.
Poz i hvala na odgovorima

A sto se tice Asusa njega ne uzimam nikako jednom prilikom mi je crkla zvucna, integrisana, a u drugoj situaciji jos gore sprzila mi cpu sempron 2600+ ,drugarova ploca njemu takodje riknuo CPU i on mi da nju posto je ploca malo bolja od moje sto sam imao tad. A7v8-x

Gigabyte je ok

Moja iskustva
MaliAbner Reklama je majka... 10.03.2008. 09:26 #47308

broj poruka: 7769
Gledam ti ja tako reklame po IT casopisima i ne mogu da poverujem sta sve nude ploce Biostar, Ecs itd... i pitam se sto sam ja dao 110 jevreja za moju Gigabyte kad navedene kostaju 65-85.
Nakon citanja postova na forumu sve je jasno, ko razume znace o cemu pricam, a prosecan srbin nikad nece utuviti sebi u glavu da nije dovoljno bogat da kupuje jeftino jer se tako kupuje dvared.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs