:: :: interesujeme imali kaki program da prati temperaturu procesora i ako ima gde moze da se donloaduje fri verzija unapred hvala zeljkoelektro@gmail.com
Imam i oba programa za merenje temperature, proc E2140 @2.66 sad u core tempu temperatura ide cak do 90s, u fanu 75s, a u biosu sam podesio alarm da upali ako predje 60s, a ne pali se. Ko je ovde lud>? Testirano u Orthosu 2h bez gresaka. Zadnje verzija pomenuta dva programa.
koristim speedfan,core temp,everest ultimate,HWmonitor,easy tune 5.....svaki od njih mi pokazuje iste temperature jezgra na 2180.
:: Imam i oba programa za merenje temperature, proc E2140 @2.66 sad u core tempu temperatura ide cak do 90s, u fanu 75s, a u biosu sam podesio alarm da upali ako predje 60s, a ne pali se. Ko je ovde lud> :: Testirano u Orthosu 2h bez gresaka :: Zadnje verzija pomenuta dva programa :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.