Prevarom / da, da / mi je stigla ova ploca umesto narucene TP35d2-a7 / plave / Nisam mogao da je vratim , jer su prodavci rekli kako plavu nemaju. Naravno, pri narudzbini su je imali, i savrseno su razumeli zasto mi bas plava treba.
Ona je gotovo potpuno ista kao i plava, sa izuzetkom LAN kontrolera, tako da sam joj uflesovao TP bios sa rebels haven foruma.
E, sad dolazi problem: Sve radi osim LANa !
Procitao sam bas na ovom forumu da su neki clanovi uspesno flesovali ovaj bios bez nuspojava.
Sa rebelsa od svih biosa samo onaj 521 je dobar, ostali ne rade kako treba, ali sa obzirom da imam USB ADSL nisam proverio LAN. :(
Ploca nije ista, to se odnosi na RAID, nema ga, sound chip je ALC662 na TP je ALC888, prvi je 5.1 a drugi 7.1, nema izvedeni com i lpt port, izvedeni su preko bracketa. U svemu ostalom su indenticne, izuzev biosa.
Uspeo sam da modujem postojeci bios, sa njim dobro radi.
Ni sa biosom od TP ploce NE MOZE posebno da se overklouje. Problem je da sa FSB-om raste i frekvencija memorije i to preterano a nisam uspeo da fiksiram odnos FSB/DRAM, kao sto to moze npr. na gigabajt plocama.
:: :: Gad demit !! :: :: Povracaj bi odradio vrlo rado, samo sto nisam u Bg -u jos nedelju- dve :: :: A u firmi B.r.ec su me tako zestoko izvredjali telefonom i preko mejla da iskreno sumnjam da ce da mi vrate pare :: :: Cuo sam se sa jos par likova koje je ista firma potpuno istovetno odradila za ovu plocu :: :: @RacaB :: :: Ajd mi baci taj modovan bios na mejl ako mozes . :: Tenkful in advens
??? tek tako te izvredjali i jos ti dali pogresnu plocu ? ili si i iti bio bezobrazan kada si ih nazvao? u svakom slucaju teski bezobrazluk sa njihove strane i uzinat ne bih dozvolio da tako ostane pa makar inspekciju zvao
nek mu prenese da mi se javi, jer mi treba taj njegov Bios za ovu plocu, bikoz, zivim u Krusevcu, radim i nemam kad da odem do Bg, kako bi reklamirao plocu koju nisam trazio.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.