ti je slicne cene ,uzmi to i sa ostatkom komponenti koje imash miran si 2 godine.Abit-u svaka cast,ali na ovoj ploci mozes da radish bukvalno sta hoces.Najbolja stvar ti je Asusov ai suite pomocu kojeg iz Win-a klokujesh procesor i memoriju .Ima i Abit takav program,ali ovaj asusov provereno radi.Ja je imam oko mesec dana ,pre nego sto cu je uzeti procesljao sam sve rewiewe iste i nisam se nijednog tren8utka pokajao.E6600 mi radi na 3500Mhz, orthos stabilan, sa automatskim podesavanjima voltaza(ai suite).Za vishe iz ai suite-a nemam stabilnost ,ali i ovo je za `auto` podesavanja dobar klok.Jos jednom ,za Abit i dalje stoji da je takodje vrh.
ako imas para i ako hoce da oc-ujes pogotovu quad cpu kupi,u suprotnom je cisto izdr...nje.poz
:: :: :: ti je slicne cene ,uzmi to i sa ostatkom komponenti koje imash miran si 2 godine.Abit-u svaka cast,ali na ovoj ploci mozes da radish bukvalno sta hoces.Najbolja stvar ti je Asusov ai suite pomocu kojeg iz Win-a klokujesh procesor i memoriju .Ima i Abit takav program,ali ovaj asusov provereno radi :: ::
dobro sta sada,hocu d menjam ovu moju posto su me zajebali s ovim msi/jem sta od ove 2 ili jos neke do 180e!jer ce im pasti malo cena jer vredi sacekati mesec/2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.