Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Problem s plocom - Pomagajte!!!
STRANA 1 OD 1
Igor84 Problem s plocom - Pomagajte!!! 31.08.2005. 22:26 T845

status: user
broj poruka: 327
Imam plocu Matsonic MS7308ET. Na njoj je Intel Celeron 1.3GHz Tualatin 256kB cash i 128 MB SD Rama. Dok je na toj konfiguraciji bio Windows 98 sve je bilo u redu. Instalirao sam Windows XP SP1 i tada se pojavio problem: kada idem na start>shutdown>shutdown kompjuter se gasi i na kraju ispise: "It`s now save to turn of your computer"!? Nakon toga moram da drzim dugme na kompu 4sec.
Ovo je za mene veliki problem.
POMAGAJTE!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lazarsrdan Bilo je toga i ranije... 01.09.2005. 00:22 #2243

broj poruka: 17

dinastija

Udji u BIOS i pogledaj u da li ti je ACPI namesten kako treba, a ako je iskljucen ukljuci ga. To ti je u Power Menagement ili tako nesto. Ako je tu sve u redu cackaj malo u Start => Settings => Control Panel => Power Options. Ja sam imao jedan takav slucaj u servisu gde radim i bio je iskljucen ACPI tako da je najverovatnije to !
marcus NINJA 01.01.2006. 19:26 #3588

broj poruka: 35
udji u control panel, klikni na user accounts, i onda na change the way users log on or off, tu treba da ti obe kockice budu stiklirane!! probaj to ako ostane isto onda ne znam.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs