DA li je Thermaltake 470w napajanje dovoljno za ( da li se može overklokovati pocesor sa ovim napajanjem ili je potrebno jace ???) ga p35 ds3 Intel e8400 Geil ultra 4gb 800 mhz Ga 8800 gt 512 mb + hard,zvučna, bar 4 kulera????
Jos da skupim kintu za ovu konfu i ekstra.. Ovo napajanje mi deluje ok.. a za jaca mi treba više kinte... Ovaj intel e8400 deluje fino za klok. bio bi u maleru kada bi mi napajanje bilo slabo... Hvala na brzom odgovoru
Bice to jako dobra konfiguracija imam i ja ovu Gigabyte gap35ds3P, obrati paznju kada kupujes, vidi da kupis u nekoj radnji koja brzo okrece robu zato sto je izasla revizija ove ploce rev.2,1. Ima malo brze magistrale i vise usb prikljucaka i ima neku cevku za hladjenje. I obrati paznju nemoj da uzimas ovu koja na kraju ima slovo L treba ti sa P. Videces po ceni. Imam jako slicnu konfiguraciju i koristim LC-power Lc7560, mislim da je to definitivno najbolja kupovina 50 e. Ima 560W pritom je necujnoi ima 2 godine garancije. I ako smem da dodam, nemoj nista da klokujes... Pozdrav B.F.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.