Dobio sam u kompenzaciji potpuno nove ploce (ful pakovanje sa garancijom) ali ne mogu nigde da nadjem pojedinacne cene dobijenih ploca (da bih proverio da li sam zeznut a i zbog prodaje jer mi je potrebna lova a ne roba)
je generalno trećerazredna ploča, izlazi iz Asusovog pogona za jeftine ploče. Naravno da ne možeš da ih nađeš u cenovnicima kad su to sve stari modeli ploča koje se više ne proizvode i ne prodaju. Okvirno možeš da ih prodaš 25€-30€ po komadu Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Vidim i sam za ove druge dve socket754 i socket478 sa DDR-om da su stari tip ali ove prve dve su za novu tehnologiju AM2 i 775 sa DDR2. Nisu valjda i one `izmodele`?
:: Vidim i sam za ove druge dve socket754 i socket478 sa DDR-om da su stari tip ali ove prve dve su za novu tehnologiju AM2 i 775 sa DDR2. Nisu valjda i one `izmodele`
Jesu AM2 i 775, Međutim to su stari modeli, ne podržavaju novije procesore + AM2 je za AGP slot
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.