Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Novi procesor!
STRANA 1 OD 1
Djanix Novi procesor! 22.02.2008. 00:26 T8299

status: user
broj poruka: 9
Interesuje me sta bi mi vi predlozili da uzmem od CPU-a...Imam Asus M2N-Sli Deluxe plocu i trenutno AMD Athlon 3200+!Zeleo bih nesto bolje sa cim cu moci da igram igrice i sl.Kakav je onaj 6000+ Dual Core?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Dobar 22.02.2008. 00:29 #44960

broj poruka: 4163
ako možeš da ga priuštiš. Naravno bez dobre grafike i minimum 1gb ramova pojačanje procesora ti neće mnogo pomoći.

Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju

Equinoxe Re: 22.02.2008. 00:33 #44962

broj poruka: 12057

Odličan CPU !

OCz re 22.02.2008. 00:43 #44968

broj poruka: 2900
Bice lep upgrade, posto vec imas 2GB onda posle jos mozes samo da zamenis grafiku za neku jacu ali ima vremena sacekaj da vidis kako ce ici ovo sa 9 serijom pa onda se resi te 8600.

Valheru 22.02.2008. 00:58 #44976

broj poruka: 750
Moja preporuka definitivno Athlon X2 5000+ Black Edition,OCuje se bez problema na 3.2GHz
znaci kao da imas 6400+,a mnogo je jeftiniji od 6000+,,,

Neki lik ga je pre pra dana digao na 4.8GHz sa vazdusnim hladjenjem pa ti vidi

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
Nemo-Novi Sad

Djanix Re: re 22.02.2008. 01:02 #44977

Svaka cast kolega.Oko sokolovo..Vec si me zapazio i na drugoj strani!Mislim da cu uzeti taj 6000+ ali ne znam da li je to bas najbolja ideja jer ima neki i Phenom Quad Core?!Inace i o grafici cu razmisliti ali to cu u nekoj drugoj temi!

:: Bice lep upgrade, posto vec imas 2GB onda posle jos mozes samo da zamenis grafiku za neku jacu ali ima vremena sacekaj da vidis kako ce ici ovo sa 9 serijom pa onda se resi te 8600
::
Neba Predlažem 22.02.2008. 01:02 #44978

broj poruka: 1197
Da odmah (ako nećeš da čekaš Phenom...) uzmeš Athlon64 X2 6400+ Black Edition. Nije mnogo skuplji od 6000+. 135 do 140 evra u Web H@use-u ili Eur@link-u.

Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
Djanix ... 22.02.2008. 01:08 #44979

Da li moja ploca podrzava Phenom CPU??

Neba Re: ... 22.02.2008. 01:10 #44981

broj poruka: 1197
Nabaci novi bios i onda će, valjda, da ga podržava. Koliko znam javljaju se problemi u kombinaciji starijih ploča (koje bi trebalo da podržavaju Phenom) i Phenom-a.

Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!

:: Da li moja ploca podrzava Phenom CPU?
Djanix Re: Re: ... 22.02.2008. 01:14 #44982

Nisam nigde procitao da je bilo nekih problema vezano za moju plocu u odnosu na Phenom, jer nisam siguran da li je uopste kompatibilan sa mojom plocom...

:: Nabaci novi bios i onda će, valjda, da ga podržava. Koliko znam javljaju se problemi u kombinaciji starijih ploča (koje bi trebalo da podržavaju Phenom) i Phenom-a
:: Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
:: :: Da li moja ploca podrzava Phenom CPU?
:: ::
SkyFire ETO KAD ME NE SLUSAS! 22.02.2008. 01:42 #44988

broj poruka: 18472
Na samom pocetku sam ti govorio da uzmes Intelovu platformu ali ti me ne poslusa.Sad ti ne gine AMD Dual Core!Za taj Phenom sam cuo da su ne doradjeni,da su se lose pokazali ali ja licno nisam testirao tako da to ne mogu da tvrdim..P.S.Nisam ti rekao kad smo se videli da sam testirao AMD 6400+.Znaci sa 3.2 Ghz nije mogao ni na 3.5Ghz jedva na MSI ploci!Na 3.4 Ghz ne moze da prodje orthos preko 1.30 min...Toliko o AMD-u i o klokovanju!Ja da sam na tvom mestu video bih sta ostale kolege kazu za Phenom pa bih se odlucio ili za njega ili za 6000-6400+!Pod hitno moras pojacati komp,video si i sam kako sad lose sljaka!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

Djanix Re: ETO KAD ME NE SLUSAS! 22.02.2008. 02:13 #44990

I to sto kazes.. Videcu sta ce ostale kolege reci...

:: Na samom pocetku sam ti govorio da uzmes Intelovu platformu ali ti me ne poslusa.Sad ti ne gine AMD Dual Core!Za taj Phenom sam cuo da su ne doradjeni,da su se lose pokazali ali ja licno nisam testirao tako da to ne mogu da tvrdim..P.S.Nisam ti rekao kad smo se videli da sam testirao AMD 6400+.Znaci sa 3.2 Ghz nije mogao ni na 3.5Ghz jedva na MSI ploci!Na 3.4 Ghz ne moze da prodje orthos preko 1.30 min...Toliko o AMD-u i o klokovanju!Ja da sam na tvom mestu video bih sta ostale kolege kazu za Phenom pa bih se odlucio ili za njega ili za 6000-6400+!Pod hitno moras pojacati komp,video si i sam kako sad lose sljaka
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
OCz re 22.02.2008. 11:57 #45000

broj poruka: 2900
Phenom-u treba jedan dobar zaobidj, nemoj da se zaj***s i uzmes taj procesor, 160e zali Boze u nepovrat za 9500.
Ako ides na neku jeftiniju i da nazovemo laksu varijantu onda samo da uzmes taj neki 6000+ ili sta god, ali tu od clock-a nema mnogo.
Ili eto neka varijanta za Intel platformu u nekom slucaju.
operator Pogledaj, pa sam presudi 22.02.2008. 17:55 #45042

broj poruka: 4262
Preporuka za 5000+ Black Edition. Radi svoj posao jako dobro. E sad. Sa tvojom pločom sam imao jako puno problema sa stabilnošću. Bolje mi se mnogo pokazala M2N-E, koja je bez obzira na naponsku sekciju odlična ploča. Vise ulagati u tu platformu se neisplati. Ovaj procesor radi na 3.4-3.8 stabilno, ali nisam probavao bas na tvom modelu ploče, jer sam ih zaobilazio u širokom luku. Nemoj da update-ujes svoj bios, jer se može desiti da se neće ni pokrenuti ploča. Pa da stavljaš na eprom modul za flash-ovanje biosa se neisplati. Probaj da ga staviš bez update-a, pa ako nemože, tek onda. Proveri predhodno na sajtu da li tvoja revizija ploče radi ok sa 5000+ i 6000+ procesorima. Problem sa 9600 procesorima je što nema aplikacija koje ga mogu uposliti na pravi način. Moramo tek da sačekamo programe, pa tek da tada dam svoj sud.
To je moje mišljenje. Sačekaj odgovore od drugih, koji imaju baš tvoj tip ploče da bi se mogao dati neki konkretan sud.
Modena ... 23.02.2008. 09:44 #45161

broj poruka: 497
Jos jedan glas za 5000+ BE,ja ga imam i prezadovoljan sam.Po mom misljenju to je trenutno best buy za AMD cpu.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs