Mislim da je dobra, ja imam tforce 570 ultra vec duze vreme i na njoj amd 4800x2 prezadovoljan sam sa plocom veoma je stabilna i ima jako puno mogucnosti za overclock
od mog prijatelja na koju je on još ubacio Zalman pasivni hladnjak na chipset i male zalmančiće na ostale delove radi boljeg hlađenja, ploča je nova jer je nije stigao ugraditi, dobio je neku DFI zverinu od 2xx eura. Ako ne nađem ovu što je preporučio Machine, uzimam ovu, kad već kažete da je ok, malo me je zbunila cena od nekih 65e.
Daleko od toga da su to vrjunske ploce, ali za tu mizernu cenu zaista nude max. max. njena vrednost merena u novcu za GA, Asus, Abit, DFI...je kad dodas nekih 25% na inicijalnu cenu Biostar-a...
- R a v e n L o r d -
:: od mog prijatelja na koju je on još ubacio Zalman pasivni hladnjak na chipset i male zalmančiće na ostale delove radi boljeg hlađenja, ploča je nova jer je nije stigao ugraditi, dobio je neku DFI zverinu od 2xx eura :: Ako ne nađem ovu što je preporučio Machine, uzimam ovu, kad već kažete da je ok, malo me je zbunila cena od nekih 65e :: :: Pozz svima
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.