dvoumim se izmedju dve ploce: Gigabyte GA-MA770-DS3 Microstar K9A2 CF-F
ovde dosta ljudi ne voli msi svi pljuji po njemu neznam zasto dal zbog toga sto ih je izdao ili su culi pa prepricavaju bajke..... jednostavno budzet 76-77e za am2+ plocu izbor pao na ove dve jedina dilema je to sto je MSI JE 790 cipset GA je 770 cipset
Ploca se obicno kupuje prema potrebama a ne prema budzetu, a kod nas je normalno obrnuto, za MSI ces biti siguran ako isprobas na svojoj kozi. Mozda svi pricaju bajke, mozda je to iz iskustva... Ima samo jedan nacin da se uveris. Moj licni izbor bi bio Asus pa kolko kosta da kosta, ploca je najvazniji deo jednog racunara a ti si za nju odvojio malte ne najmanje para. Koje napajanje ces tek uzeti?
za tebe pametni sta ce meni ploca od 200E kad necu da klokujem masinu nemam razloga.... ove dve ploce mi jednostavno odgovaraju i cenovno i ono sto nude,a pitam zato sto imam MSI zadnjih 5 ploca i nijedna me nije zajebala imam cak kod matorca u radnju MSI 5169 soket 7 i cyrixa na 333mhz M2 i pusta cak i divx-e a jos i zaradjuje ! ploca je kupljena 97/8 i nista joj ne fali, dalje imao sam BX master ni on me nije zajebala, pa K7 turobo pa k7delta 2 platinum, i nikad nista..mozda sam srecnik :D..btw napajanje necu da menjam imam tt470w.. Jel moze neko na ovom forumu da odgovori konkretno na pitanje a ne da i jos doda nesto.... gledao sam asus-a m3a on je cak jeftiniji od GA
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.