Koja memorija bi se najbolje clockovala na Asus P5K P35 Pro ploci sa Intel 8200 procesorom ? Neki dual kit od 2x1GB do 80e? Dal Geil Ultra, Black Dragon Evo one, Ocz Heta Reaper? Ove su sve na 800mhz. Dal je po vama bolje skuplja na 800mhz ili jeftinia al na 1000 mhz ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
GeIL zaobidji, OCZ Platinim ili Titanium su dosta dobri, ili Kingston HyperX, on ide 1000MHz + sigurno. Ne znam kakav je Reaper za OC mada je dosta popularan.. Mislim da ti je najbolji HyperX, on se dobro OCuje a ispod 80e je.
Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
:: GeIL zaobidji :: OCZ Platinim ili Titanium su dosta dobri, ili Kingston HyperX, on ide 1000MHz + sigurno :: Ne znam kakav je Reaper za OC mada je dosta popularan. :: Mislim da ti je najbolji HyperX, on se dobro OCuje a ispod 80e je :: ::
G(ej)l je nafurana memorija, da je dobra - jeste ali ipak precenejna od strane ljudi sa ovog sajta. OCZ je daleko bolja kupovina za 1-2 evra vise od ekvivalentnog Gaila.
hoces dobre module za oc uzmi neke sa micron d9 chipovima a ne tu neke jeftine ultre,precenjene kingston hypere koji su za mene najveci fush na trzistu ili neke ocz na 800 koje nisu nista bolje.od ocz-a pogledaj titanijum na 1ghz one imaju microne a nisu skupi a od geil-a neki plus 8500,ultra 8500,ultra plus 6400 itd.micron je danas pristupacan i za ljude sa plicim dzepom i treba ih uzeti.kingston nije vise dobar ima samo ime i u svetu je jedna velika 0.
Uzmi Kingmax na 1066 od 1 ili 2 gb, ako nemaš keša. A ako imaš uzmi Geil od 8500 2*1 gb. Rade na tvojoj ploči bez problema. Sada imaš dosta memorija, koje rade na 1066 a jeftine su: - kingmax na 1066 od 1 ili 2 gb cca. za 2 gb od 42-52 eura - geil ultra 105 eura za 2 gb - kingston nipošto u širokom luku zaobiđi, jer na toj ploči neradi kako treba ( počne da resetuje mašinu). Probao sam 8 različitih setova, sa različitim čipovima. -OCZ na 1066 oko 120 eura -Transcend 2*1 gb na 1066 cca. 58 eura -TwinMOS 2*1 gb na 1150 cca. 83 eura -Xello 2*1 gb na 1066 cca. 56 eura.
Malo se potrudi, ali ih u Beogradu možeš sve naći. Uvek je bolje uzeti jeftiniju memoriju na 1066 ili 1150, pa spustiti takt i odnos memorija/procesor, nego overklokovati memoriju sa 800 na 1066 mhz ( manje se greje, može ići na viši radni takt,stabilnost itd.). Moj favorit je Transcend 2*1 gb na 1066 Mhz. Na tvojoj ploči je otišla do 1142 MHz na setovanjima 5-6-6-18, što je za memoriju do 60 eura jako dobar skor. Probao sam 10 setova i najmanje je bila klokovana do 1096, pa sad probaj nije greda. Srećno pri kupovini.
Hm...@ psman@,dobro si informisan,svaki dan si sve bolji...Svaka cast!Nemam nista drugo da dodam.
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: hoces dobre module za oc uzmi neke sa micron d9 chipovima a ne tu neke jeftine ultre,precenjene kingston hypere koji su za mene najveci fush na trzistu ili neke ocz na 800 koje nisu nista bolje.od ocz-a pogledaj titanijum na 1ghz one imaju microne a nisu skupi a od geil-a neki plus 8500,ultra 8500,ultra plus 6400 itd.micron je danas pristupacan i za ljude sa plicim dzepom i treba ih uzeti.kingston nije vise dobar ima samo ime i u svetu je jedna velika 0.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.