Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Problem sa overklokom e 2180 i ga p35 ds3
STRANA 1 OD 1
Tropskibar Problem sa overklokom e 2180 i ga p35 ds3 15.02.2008. 21:07 T8195

status: user
broj poruka: 51

ploča ga p35 ds3 , cpu intel e 2180. geil ram. Komp je više mesevi bio klokovan na 3 gz. i sve je radilo vrh. danas sam podigao na 3.6 g.z i posle reseta nisam imao mogucnost overkloka. Sve radi na fabrickim vrednostima i ne može da se klokuje ni u bosu ni u windowsu. u biosu namestim fbs, voltaže i ostalo ali nece da primeni te komande, vec vrati na fabričke. u win. kaze da je klok disabled.. Da li neko zna u čemu je problem? Kako bih moga da prevaziđem taj problem?

p.s. kom radi stabilno posle visestnih testiranja..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz re 15.02.2008. 21:14 #44154

broj poruka: 2900
Resetuj bios, izvaci sa ploce onu malu baterijicu pa je ponovo vrati, onda probaj ponovo, a vidi da skines i neki drugi bios za plocu isto, neki noviji ako do sada nisi.

Tropskibar ga p35 ds3 15.02.2008. 21:23 #44155

probao sam sa fešovanjem najnovijeg biosa i clear cmos sa jumperom i ništa. Nista mi nije više palo na pamet. Da li vađenje baterije ima isti efekat kao i clear cmos sa jumperom???

SkyFire Re: ga p35 ds3 15.02.2008. 21:43 #44157

broj poruka: 18472
Vadjenje baterije obara sve na fabricki def,znacio sve sto si namestao u biosu ce se izbrisati.Pokusaj tako!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

::
:: probao sam sa fešovanjem najnovijeg biosa i clear cmos sa jumperom i ništa. Nista mi nije više palo na pamet. Da li vađenje baterije ima isti efekat kao i clear cmos sa jumperom??
mario80bg ... 15.02.2008. 21:54 #44160

broj poruka: 163
Jedini pravi nacin je resetovanje sa jumperom.
Pozz

dokolenko

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman imao 15.02.2008. 22:05 #44162

broj poruka: 1046
sam isti problem na ds4 ploci.iskljuci komp iz struje izvadi bateriju i prespoji nekim metalnim delom + - u lezistu baterije na par sekundi.vrati bateriju ukljuci pc udji u bios i podesi kako zelis.poz
Tropskibar Uspelo je.. 15.02.2008. 22:30 #44168

hvala na dobrim istrukcijama i savetima.. komp bez kloka je kao mecka bez benzina.. jos jednom hvala i sve najbolje. poz
MaliAbner Elementarno dragi Votsone, elementarno... 16.02.2008. 00:05 #44185

broj poruka: 7769

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs