Posle dugo godina prelazim ipak sa amd-a na intel, pa za 350 evra planiram da uzmem procesor, memoriju i plocu, a za grafičku kad skupm pare(za 2-3 meseca). Odlučico sam se za C2D E6750, i 2 GB memorije, sad me samo brine ploča oko 100 nešto evra sa integrisanom grafičkom, ili ako ima neki bolji predlog da se uklopi u tu cenu, ploča i neka najjeftinija grafička.
:: Posle dugo godina prelazim ipak sa amd-a na intel, pa za 350 evra planiram da uzmem procesor, memoriju i plocu, a za grafičku kad skupm pare(za 2-3 meseca). Odlučico sam se za C2D E6750, i 2 GB memorije, sad me samo brine ploča oko 100 nešto evra sa integrisanom grafičkom, ili ako ima neki bolji predlog da se uklopi u tu cenu, ploča i neka najjeftinija grafička.
Probaj uzeti Biostar T-Series TP35D2-A7+Gigabyte GeForce 7300GT, 256MB, PCI-E (GV-NX73T256P-RH) malo vise od 8400din nije losa kombinacija opeet je grafika bolja od ATI 2400 u igrama koliko dozvoljava a mozes da pazaris i 8400gs ona je jos jeftinija, a ako bas hoces sa integrisanom uzmi Gigabyte GA-73UM-S2H nije losa ili intel sa Asus P5E-VM DO izuzetna ploca a ima i integrisanu graf.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.