Imam quad 6600,4gb memorije,8800gt,MSI NEOF3 plocu...kompjuter koristim za igrice i muziku...da li bi po vasem misljenju trebao da zamemim plocu nekom boljom...ne bavim se klokovanjem,masina mi sluzi za zezanje...e i da li cu nesto dobiti s tom boljom plocom ili je to samo bacanje para? unapred hvala!!!
...vrsi posao teraj rakiju i uzivaj! Kad pocne da steze ili rikne uzmi nesto drugo ...`ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
Meni je jedan decko koji radi s tom tehnikom rekao da treba da kupim bolju plocu za taj procesor!!!A meni comp ne sluzi nicemu sem za zabavu,pa sam hteo da cujem vasa misljenja!!!Ali ako ste vi sigurni u to i ako ja zamenom ploce ne dobijam,apsolutno nista...ne vidim svrhu bacanja para...onda ok!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.