Trebalo bi, samo je pitanje kako ces ih podesiti, mislim na voltaza i latencije, osakatices memare od po 1GB, bolje da ni ne stavljas tih 3GB ako ides na performanse. *edit* malo sam se za.... neces osakatiti nista ustvari ja sam lose citao.
Mislim da moduli budu od istog proizvodjaca ali razlicitog kapaciteta.Imam 2x1 gb i imam mogucnost da vrlo jeftino kupim 2x512 isti proizvodjac ista brzina.
I kod mene su 1-3 i 2-4 za dual chanel ( Gigabyte P35 DS3L) , mada nisam siguran da puno gubim na performansama i ako ne budu radili u dualu.Ipak cu da ih kupim i probam ,steta kolega ih daje za 400 dinchi po komadu ( 2 x 512 DDR2 800 PQI) a ja imam 2x 1 gb DDR2 800 isto PQI.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.