super je m2n-e samo mi se cini da je max napon koji se moze zadati modulima 2,0 ili 2,1v nisam sto posto siguran,ispravite me ako gresim.naravno to nije minus ako se odlucis za module kojima nije potreban visok radni napon tj ne zelis izvici max iz njih.poz
TF 560 A2+ za te pare bolju plocu neces naci(ja sam je platio 4800 din) ili jos bolje TF 770 A2+ Ja sam isto narucio 5000+ black edition,sutra mi dolazi pa cemo da vidimo da li je toliko dobar ko sto pricaju.
:: TF 560 A2+ za te pare bolju plocu neces naci(ja sam je platio 4800 din) ili jos bolje TF 770 A2 :: Ja sam isto narucio 5000+ black edition,sutra mi dolazi pa cemo da vidimo da li je toliko dobar ko sto pricaju. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.