Imam plocu asus p5b, na njoj je zadnja verzija biosa 1803 ja mislim da je ta oznaka. Problem je sledeci, otkako sam fleshovao taj bios koji je duplo veci nego prethodni, nije mi moguc overclock procesora, samo mi dopusta da podesim q-fan za dodatne ventilatore da mi ne zuje jako, a i program ai suite prijavljuje gresku i nece da se podigne, ustvari podigne se i zablokira. Pokusao sam rol back biosa, ne ide standardnim putem, nasnimio sam bios na flopy, pa kod restarta drzao alt+f4 da se podigne az flash, on ucita stari bios ali nece da ga flesuje preko novog Sledece sam skinuo afudos i preko butabilne diskete podigao dos, pa ubacio ovu drugu disketu sa afudosom i starijom verzijom biosa za dos, pokusao da rolbackujem bios ali ne ide, a program afu dos je iz pretprosle godine, nema novijeg na sajtu Ima li iko ideju ili zna postupak kako da vratim stari bios i stare opcije posto imam e4300 i greota da ne ide vise od 1.8 ghz. A da, procesor sam promenio pre skoro godinu dana pre sam imao 805D, a memoriju sam promenio pre 3 meseca, sada je 2*1 gb na 800 mhz geil, a bila je 2*512 mb na 533 corsair, a nisam radio reinstalaciju sistema, ne znam da li to ima uticaja, ali ploca mi se pocela ponasati kretenski posle novog biosa. Hvala unapred za savete Pozdrav forumasima
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.