Ploca - Asus P5LD2-X I945 - placeno 3990din jos 2 i po god garancije Procesor - Intel Celeron 420 1.6ghz 800 - placeno 2590din jos 2 i po god garancije
Interesuje me za koliko bi ovo moglo da se proda i sta bi mogao (za nijansu bolje) da kupim za iste pare uz minimalnu doplatu?
....................................................................... Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
moj savet ti je da samo zameniš proc. Ta ploča moze da popije c2d. Npr 2160. Znatno bi poboljšao mašinu Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
2140 košta negde oko 55€ a taj tvoj mozeš da zalivadiš sigurno za nekih 25€. Ako kupiš neku 965 ili p35 ploču e2140 se klokuje na 3ghz. Ali onda već imaš izdatak jer dobru 965 ploču nemaš ispod nekih 65€ (tvoja okvirno moze da ode za 30€)
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
:: ali ova ploca u biosu nema nikakvu opciju za clock pa sam mislio i nju da zamenim. Reci mi onda za koje pare preciznije i koji procesor da uzme :: :: ...................................................................... :: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.