Da li neko ima iskustva sa plocom ASUS A8NE-FM(OEM) S-939 nForce4 A64/64FX(cena joj je 75 eura, pa me interesuje da nije neki trik). Upste interesuju me vasi predlozi za plocu sa s939,nf4.
Fora u toj ploci je sto je MICRO ATX, manje mesta za memoriju, ne podrzava DDR2 memoriju, ostale ploce u klasi imju 7.1 integrisan zvuk i nije PCI nego AGP, pa sad vidi sta ti treba. Ako si mislio da uzimas i GPU i DDR II onda kupi nesto dosta ozbiljnije da nebi posle zalio para koje si ulozio u nesto cete posle nekog vremena dosta razocarati. Poz
...je toliko neazuran da podatke o toj plochi nije postavio ni na svoj sajt. I ja sam bio zainteresavan za nju kada se pojavila, medjutim ni dan danas ne znam da li plocha ima HT 1600 ili 2000, da li podrzava 2 ili 4GB memorije i da li ima NF4 ili NF4 chipset? Ono shto je mene odvratilo od kupovine je chinjenica da nemash podrshku od Asus-a shto se tiche Bios-a i mATX format koji vazi za "office" makine. Ulozi josh malo para u A8N-E i igraj na sigurno (povereno ok).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.