Planiram da sredim kompjuter i kupicu sledece komponente: Gail value pack (2x1GB), AMD 5600+ windsor Palit Sonic 8800gt ploca: MSI K9VGM-V pa me zanima da li je ovakva konfiguracija i kako ce raditi igrice i neki zahtevniji programi?
:: Planiram da sredim kompjuter i kupicu sledece komponente: Gail value pack (2x1GB), AMD 5600+ windsor Palit Sonic 8800gt ploca: MSI K9VGM-V pa me zanima da li je ovakva konfiguracija i kako ce raditi igrice i neki zahtevniji programi ::
Radice dobro, ali sto ne uzmes Geil Ultra, mala razlika u ceni, a nesto brza memorija?
Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
mene samo interesuje kako ce cela ova konfiguracija raditi rado bi ja promenio plocu ali trenutno imam para samo za ovo (ja sam samo kupio nov procesor i RAM). a akd bude bilo para menjam i plocu i stavljam intel :).
Uzeo sam obicnu 8800gt palitovu, i gail ultra 2x1GB i AMD Athlon 2x 5000+ black edition. Kupio sam ovaj procesor bas zbog overclockovanja pa me zanima koja je najbolja ploca za taj posao a ujedno da mi cela ova konfiguracija radi dobro, a i ploca mora da bude micro atx. Video sam ove karte sto ste mi preporucili ali tada sam spomenuo 5600+ a ne ovaj 5000+ BE. Ja imam nameru da ga overklokujem do nekih 3.0 gigaherca.
edit: moje napajanje je izgleda mnogo slabo, a koliko vidim mATX napajanje da se kupi je tesko pa ako neko zna neko mATX napajanje koje je jace od 500W neka mi kaze jer sam trenutno u problemu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.