Dakle sta se desava.Procesor kad radi ispod 30%, cuju se neki cudni zvuci, temperatura je ok, dizanje windowsa u redu, igrice ok, samo me njegov zvuk zabrinjava.Sta bi moglo da bude?
procesor ne daje zvuk. Eventualno mozes da cujes kuler od procesora, koji radi na manjem broju obrtaja, i samim tim bi mogao samo da bude tishi.. takodje, ako imas napajanje koje kontrolise borj obrtaja ventilatora, moze da bude i to.. takodje i neki od ventilatora u kucistu. A moze i graficka :)
Najbolje otvori kuciste i vidi odakle zvuk tacno dolazi.jer iz procesora nije :).. ,poz
Ako je to ono LC65500G onda je najverovatnije prigusnica losa, zameni ga, posebno sto ti grafika ne radi preko sestopinskog konektora...apelujem na to da LC uglavnom ne valja nista, samo par modela...
- R a v e n L o r d -
:: Nasao sam odakle dolazi zvuk, definitivno iz napajanja, svi naponi su u redu, ali me taj zvuk iritira.. :: :: :: ::
Da nemas Xilence ili neko napajanje slicnog ranga ?
Napajanja slabijeg kvaliteta znaju da ispustaju razne zvuke iako uredno rade. Zna da pisti toliko visoko i snazno da izludjuje coveka, a nikakvih problema u radu komp da nema. Ja bih to zamenio pod hitno, sebe radi i svojih zivaca radi.
Jesi li video da je nestoa ovaj bridge78??? Sada ispada da sami pricamo sa sobom, naglas, tj. natstaturu...isto je i sa gornjim postom, najpre je imao 78 kao postfix pa je to nestalo i sada j e samo bridge
- R a v e n L o r d -
:: Da nemas Xilence ili neko napajanje slicnog ranga :: :: Napajanja slabijeg kvaliteta znaju da ispustaju razne zvuke iako uredno rade. Zna da pisti toliko visoko i snazno da izludjuje coveka, a nikakvih problema u radu komp da nema. Ja bih to zamenio pod hitno, sebe radi i svojih zivaca radi :: :: ::
:: Jesi li video da je nestoa ovaj bridge78??? Sada ispada da sami pricamo sa sobom, naglas, tj. natstaturu...isto je i sa gornjim postom, najpre je imao 78 kao postfix pa je to nestalo i sada j e samo bridg
Čovek je pomislio da je zanimljiv pa je otvorio 2 naloga. Sada sam to sredio, ostao je samo bridge, nema više bridge78.
Druže, možda niste dobili pravi broj ali ste dobili onoga koga ste tražili....
Da li zvuk dolazi iz ventilatora napajanja ili baš iz prigušnica? Gurni mu neku olovčicu ili slično da zaustaviš ventilator/e/ da bi se osigurao šta je u pitanju.... Eto, ništa nije dirao a još jučer je sve radilo ok.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.