Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Asus P5N-T Deluxe problem za zvukom i Clock - om
STRANA 1 OD 1
misafloyd Asus P5N-T Deluxe problem za zvukom i Clock - om 02.02.2008. 20:57 T7945

status: user
broj poruka: 321
Da li neko ima pomenutu plocu ? Kako mu se pokazala ? Nemogu zvucnu karticu da instaliram , izbaci mi poruku : The HDA Audio bus driver is required and not found ! Probao sam i sa drajverima sa Oficijalnog sajta, ista prica ... Nemam slobodan slot , ubacio bih SB Audigy 4 i resio problem ...
Drugi problem sa Clock - om , nestabilno radi pri bilo kakvom klocku procesora ili memorije ( mem nista preko 800MHz ) ... Na prosloj ploci Asus Maximus Formula SE sve se klokovalo kao ludo . Sve sam to mejnao zbog SLI , i bas sam zadovoljan kako funksionise SLI .Do cega moze da bude ovo sa Clock - om ?

Ostatak masine :
Prosesori : E6850 , E8400
Memorija : Geil Black Dragon 2X1GB 1066MHz
Napajanje : Chieftec 1000W
Grafika : ASUS 8800GTS 512MB ( G92 ) x2 SLI
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BrianM Sto se zvuka tice 02.02.2008. 21:16 #42283

broj poruka: 178
Probaj ovo:
http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?s=83a713605201baf6e654a5ec137cd132&act=Attach&type=post&id=2389

A za clock ce ti reci iskusni clocker-i!
misafloyd Jupi .... !!! 03.02.2008. 01:00 #42304

broj poruka: 321
Hvala puno BrianM !!! Ja sam nasao da je potrebno instalirati HDA Driver Package KB888111 , ali nisam nasao da ga Download - ujem . Resio sam problem sa zvukom ! Za sve je bio kriv SP3 ! Morao sad da rusim sistem , zato se ovako kasno javljam sta sam uradio . Nemoguce da niko jos nema ovu plocu da iznese svoje misljenje o Clock - u ... Jos kad bi taj problem resio ...

Hvala puno jos jednom , Poz !
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs