da li neko zna za neki program koji bukvalno u windowsu prikazuje(`preslikava`) temperature iz BIOS-a, a da pritom ` ne laze`! probao sam speedfan ali u njemu stoji da je temp. procesora 22-23 C, a u BIOSU je 29-30 C...?
Tu te jedino update biosa može izvući iz bedaka. Nisu programi ti koji lažu, nego do nesklada dolazi kako oni tumače ili šta im bios ispostavlja kao temperaturu. Uz to što je ceo proces neizvesan i upitno tačan, eto, još se međusobno i ne razumeju... U principu, obe temperature su neinteresantne, ja se zainteresujem tek oko 60°C. I to što bios sam za sebe očita jedno ne znači da će isto to biti prezentovano u samom windows-u. Pločaja ti je srajja. A, ti baš zapo`. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.